Stjepan Vidović ponovno prvak Kos-Kotoribe

Tradicionalno na Štefanje Stolnoteniski klub Kos-Kotoriba održava pojedinačno klupsko prvenstvo. Na ovogodišnjem izdanju okupilo se sedamnaest igrača, a kao i na dva prethodna u finalu su snagu i vještine međusobno odmjerila dva Stjepana – Škoda i Vidović. I rezultat je ponovo bio neizvjestan, a ovoga puta je pobijedio daleko iskusniji Vidović, koji je u finalu vodio 2:0 u setovima pa na kraju spašavao pobjedu od 3:2 i vratio od Škode lani izgubljeni naslov.

Broncu je ponovo osvojio Filip Radmanić, a četvrto mjesto ponovio Ivica Jakupak. Razigravalo se doslovno za svako mjesto pa se na peto mjesto plasirao Igor Munka, šesto David Čukulic, sedmo Anđelko Radmanić, a osmo osvojio veteran Branko Vučenik.

Od devetoga do jedanaestog mjesta plasirali su se ‘stari borci’ Ivan Špicar, Vinko Legin i Željko Dolenec, od dvanaestoga do četrnaestog mjesta Dragan Rajher, Dražen Radmanić i Stanislav Sović, a od petnaestoga do sedamnaestog Zoran Radmanić, Tihomir Igrec i Filip Kos. Prvenstvo je završilo ugodnim druženjem, a dragi gosti bili su tradicionalno i klupski sponzori.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije