Poraz Centrometala od Rijeke

Europska utakmica u četvrtak očito je ostavila previše traga na odbojkaše Centrometala. U bitnoj utakmici u borbi za četvrto mjesto nisu bili na traženoj razini i kod kuće su poraženi od Rijeka 3:0.

Počelo je dobro za domaće. Na početku su poveli 10:6. No nekoliko nepotrebnih grešaka i ubrzo je poravnato. Jako su loše domaći igraći odigrali završnicu seta koju dobiva Rijeka 25:18 serijom od 7:2.

Loše je krenulo po domaće i u drugom setu i gosti vode 4:1. Kovačić iz igre vani iznimno lošeg Vinceka i ubacuje Jurasa i neriješeno je već kod 10:10. Zaigrao je tad Centrometal konačno borbeno. No tada kreće show iznimno loših sutkinja. Prvo sude nepostojeću nošenu Gotalu, malo kasnije i Riječanima. Prvo trener Kovačić dobiva žuti karton. Kod 14:14 sutkinja Zidanić sudi nepostojeći dodir mreže Centrometalu, iako je lopta dirala mrežu, a ne igrači.

Nakon prigovora Posavec dobiva crveni karton. Malo kasnije karton dobiva i trener gostiju Liverić. Trebalo je sutkinjama čak po pet minuta da upišu pojedine kartone. Sve je po povećavalo nervozu kod igrača. Kod 17:18 ne sude nošenu loptu Riječanima po kriterijima koje se Kramarova sama postavila, potom je iz igre do kraja seta isključen Kurteš. Kod 21:22 Puđa servira na osnovnu crtu. Linijski sudac pokazuje da je lopta unutra. Kramarovoj je trebalo 15 sekundi za odluku, na kraju je dosudila ponovljen poen. Sve je to išlo na ruku Rijeci koja je taj set dobila 25:22.

Poslije svega domaći su potpuno pali i bez većih problema Rijeka je uzela treći set 25:15. Ovim porazom Centrometal je pao ne šesto mjesto. U narednom kolu gostuju kod državnog prvaka Mladosti Ribole Kaštela.

OKM CENTROMETAL – MOK RIJEKA 0:3 (18:25, 22:25, 15:25)
Dvorana NGC Aton Nedelišće, gledatelja 80
Suci: Kramar, Zidanić (obje Zagreb)
Centrometal: Puđa, Kurteš, Gotal, Juras, Vuk, Palinkaš, Posavec, Marciuš, Bogdanović, Kopačević, Stanković, Vincek (trener Kovačić)
Rijeka: Pavlović, Ličina, Jurišić, Osojnak,Čule, Đorđević, Drago i Luka Lasić, Banko, Srića, Smiljanić, Martić (trener Liverić)


I još zanimljiva fotografija i pitanje s Facebooka našeg kluba vezana uz europski CEV Challenge Cup: ‘Teletekst slovenske državne televizije. Čak pišu i poeni po igračima. Što piše na teletekstu HTV-a ?’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije