Kros liga Globetka – veliko finale u subotu, nema odgode

Podsjećamo trkačice i trkače da će se u subotu 12. studenoga s početkom u 14 sati održati posljednje 8. kolo kros lige Globetka za 2016. godinu. Osim same utrke s razmakom od oko sat vremena održat će se i proglašenja najuspješnijih u ovoj sezoni

Satnica događanja:

13:50 ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA
Molimo sve sudionike i one koji su sudjelovali u provedbi lige da se 10 minuta prije starta okupe radi zajedničkog fotografiranja



14:00 START UTRKE
Pokret na startnu poziciju kreće u 13,55 sati, a start utrke je u 14,00

16:00 PROGLAŠENJE NAJUSPJEŠNIJIH
Budući da jo ovo posljednje kolo za 2016. godinu, nakon utrke s početkom u 16,00 sati održat će se na 1. katu gradskih bazena i proglašenje najuspješnijih trkača po kategoijama za cijelu sezonu. Napominjemo da u krug onih koji će primiti odličja mogu ući samo trkači koji su nastupili barem na četiri od ukupno osam kola za 2016. godinu. Osim ovogodišnjih, posebne će nagrade biti i za one koji su u ovih 5 dosadašnjih sezona u kojima je održano čak 38 utrka sakupili najviše nastupa. Naravno, pozivamo da se proglašenju odazovu svi koji su nastupali bez obzira na participiranje u nagradama, a za to ima više razloga (obrazloženje u nastavku).

MAJICA i FOTOGRAFIJA
Vrijeme od završetka utrke pa do samog čina proglašenja iskoristite i za podizanje zaslužene majice koju dobivaju svi koji su barem jednom nastupili na nekom od kola u ovoj godini i pritom uplatili kotizaciju. Također, trkačima koji su barem jednom ‘naletjeli’ na objektiv jednog od službenih paparazza dobit će na poklon i svoju fotografiju.



DRUŽENJE
Prije i nakon dodjele priznanja prilika je da se u dobrom raspoloženju počastimo za završetak još jedne uspješne, 5. po redu sezone trčanja u Globetki. Tradicija je da na ovom završnom okupljanju svi sudionici koji su željni dokazivanja u kulinarskim sposobnostima pokažu svoje umijeće i na taj način daju svoj doprinos što boljem raspoloženju. Za one koji se žele posebno iskazati molim da se obrate na ovu e-mail adresu ili na mobitel 098/921-1479 radi informacija kojih ‘artikala’ nedostaje.

SVLAČIONICE
Kako biste nakon utrke na proglašenje i druženje na 1. katu bazena došli u što boljem ‘izdanju’, na raspolaganju će vam biti svlačionice i tuševi stadiona SRC Mladost (br. 1 muška i br. 2 ženska svlačionica). Svlačionice možete koristiti i za presvlačenje prije utrke već od 12,30 sati nadalje.

Uz želju za još jedan uspješan nastup u Globetki, pozivamo vas da se odazovete u što većem broju i zajedno s organizatorom, članovima AK Međimurje, uživate u nama najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – trčanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije