Nova iskustva u daljnjem rukometnom odrastanju

U četvrtak u dvorani osnovne škole Prelog odigrao je finale ženskog županijskog rukometnog kupa između ŽRK Prelog i ŽRK Zrinski. ŽRK Prelog kao član 3. HRL Sjever ugostio je ŽRK Zrinski, člana 1. HRL za žene. Od početka utakmice čvrsta igra obje ekipe u kojem su se bolje snašle gostujuće igračice.

Domaće igračice krenule su nervozno u utakmicu, bez dovoljno kombinatorike u napadu, s previše tehničkih grešaka, a rezultat takve igre u 12. minuti susreta je bio 2:6. Nakon toga slijedi minuta odmora domaće ekipe i promjena koncepcije igre, počelo se igrati puno bolje u obrani, smanjene su tehničke greške, brže i efikasnije u napadu što dovodi do smanjenja rezultata. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 11:13 za igračice ŽRK Zrinski.

Početak drugog poluvremena domaća ekipa je opet krenula nervozno (nedovoljno iskustva u takvim utakmicama) pa kvalitetnije gošće u 42. minuti povećavaju rezultat na 16:22. Nakon toga oba trenera daju priliku svim igračicama, što iskusnije i bolje pripremljene igračice ŽRK Zrinski dobro koriste i postižu konačni rezultat 20:32.

Trener ŽRK Prelog Dubravko Hozjak nam je rekao: ‘Zahvaljujemo ekipi ŽRK Zrinski predvođenoj trenerom Željkom Golikom na fer i koreknoj utakmici te se nadamo i dalje dobroj suradnji, na žalost dva posljednja ženska rukometna kluba u Međimurju.

Čestitke domaćim curama na borbenoj utakmici gdje su pored jakog protivnika stekle nova rukometna iskustva u daljnjem rukometnom odrastanju.’

Za ŽRK Prelog nastupale su: Nika Fabić, Ema Kos, Petra Gudlin, Viktorija Gašparić, Dora Lipić, Lorena Palačić, Maja Martinčević, Elena Martinčević, Viktorija Mikloška, Melita Ružman, Patricia Pavlic, Karla Štefan, Manuela Komorski, Mateja Habuš, Rea Rođak i Nika Sraka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije