Polet bez svoje ‘prve violine’ dolazi u Nedelišće

Još jedan loš ulazak u sezonu kulminirao je slabim 13. mjestom nakon 6. kola, ali u idućih pet utakmica odigranih u listopadu nogometaši Nedelišća nisu izgubili nijedan bod i s maksimalnim učinkom popeli se na visoko 3. mjesto. Sjajan listopadski učinak ostvaren je uz gol-razliku 18:5, a između ostalih u gostima je pala i dotad neporažena Sloga, nanijeli su Podravini prvi domaći poraz, a slavilo se i protiv dvostrukog doprvaka lige Rudara.

Nakon Podravine na rasporedu je još jedan derbi vrha tablice i nova izravna borba za bolji plasman – u Nedelišće stiže Polet iz Svetog Martina na Muri. Poletovci su se dobro pojačali za ovu sezonu i to se vidi na rezultatima, nakon 11. kola nalaze se na 2. mjestu sa samo dva boda manje od Varteksa. Upisali su sedam pobjeda te po dva remija i poraza s gol-razlikom 22:8 te imaju najmanje primljenih golova u ligi. Zanimljivo, Nedelišće ima najviše postignutih, 27.

Najbolji klupski strijelac je Luka Bobičanec, jedno od tih zvučnih pojačanja, s devet pogodaka, no zbog isključenja u prošlom kolu susret s Nedelišćem moći će popratiti tek s gledateljskog mjesta. Bobičanca u tom poretku slijede Damir Čurin s četiri te Nikola Barat s tri postignuta pogotka. U redovima Nedelišća najučinkovitiji je Dejan Slunjski sa šest pogodaka, jedan manje ima Manuel Marčec, no njega nema zbog tri žuta kartona.

U posljednjih deset međusobnih susreta Nedelišće je uspješnije i ima šest pobjeda, dvije su pripale Poletu, dok su dvije utakmice završile neriješenim ishodom. Posljednja Poletova pobjeda datira iz 2013. godine kad su s minimalnih 1:0 bili bolji u prvoj utakmici odigranoj na SRC-u Trate.

Utakmica 12. kola MŽNL Čakovec-Varaždin između Nedelišća i Poleta iz Sv. Martina na Muri odigrat će se u subotu (5. studenog) na SRC-u Trate s početkom u 14:00 sati, donosi portal NK Nedelišće.

Glavni sudac: Goran Tomičić (Varaždin)
1. pomoćni sudac: Branko Martan (Štefanec)
2. pomoćni sudac: Ivica Felker (Strahoninec)
Delegat: Željko Panić (Varaždin)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije