FOTO: Učenice OŠ Mursko Središće plasirale se na Državno prvenstvo u krosu

U četvrtak, 27. listopada OŠ Podturen bila je organizator županijskog krosa za osnovne škole. Nastupale su učenice i učenici u kategorijama 5./6. i 7./8.razreda. Učenice OŠ Mursko Središće u kategoriji 5./6. razreda, Nika Jambrešić, Anja Jambrešić, Lea Marodi i Tena Marodi, fantastičnim pojedinačnim rezultatima, zauzevši prva 4 mjesta, ostvarile su ekipnu pobjedu i plasman na Državno školsko natjecanje u krosu koje će se održati u Poreču 05./06.svibnja, 2017.

Učenici 5./6.razreda, ekipno su osvojili 3.mjesto. U toj su kategoriji nastupali Fran Antolović, Patrik Nedeljko, Jakov Sovar i David Radiković. Isti rezultat ostvarile su i učenice 7./8.razreda, ekipno 3.mjesto. Nastupale su Marta Novak, Melani Tuksar, Iva Hranilović i Chiara Pintarić.

U kategoriji učenika 7./8.razreda, ekipno je osvojeno 10.mjesto, a taj uspjeh ostvarili su Kevin Nedeljko, Karlo Bogdan, Urban Pokrivač i Jan Kolman. Sve učenice i učenike na natjecanju je vodila Milena Bogdanović, mag.cin.

Čestitke svima na ostvarenim uspjesima, a učenicama 5./6.razreda želimo puno sreće i sportskog uspjeha na Državnom prvenstvu gdje će predstavljati Međimursku županiju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije