Bojana Kolarić i Mladen Vidović sudili susret Hrvatske i Bjelorusije

U varaždinskoj Areni u ponedjeljak je odigrana kvalifikacijska utakmica za plasman na europsko ekipno prvenstvo između igrača Hrvatske i Bjelorusije. Gosti su na susret doputovali s Pavlom Platonovim, Aleksandrom Khaninom i Glebom Shamrukom, a bez legendarnoga Vladimira Samsonova pa su naši Andrej Gaćina, Tomislav Pucar i Frane Tomislav Kojić, vođeni debitantom na trenerskoj klupi Nevenom Karkovićem, slavili uvjerljivu pobjedu rezultatom 3:0.

Ovom pobjedom na tablici su se izjednačili s Bjelorusima, koji su u prvom kolu istim rezultatom kao domaćin savladali Izrael, koristeći u toj utakmici i Samsonova, a ujedno stekli i veliku prednost pred uzvrat u Bjelorusiji.



Interesantno za međimurski stolni tenis je da su, uz vrhovnoga suca i delegata iz Slovačke, utakmicu sudili naši internacionalci Bojana Kolarić iz Čakovca i Mladen Vidović iz Mihovljana, koji je nedavno, 9. i 10. listopada, sudio i na juniorskom TOP-10 Europe u Pragu. Blizinu Varaždina iskoristili su i mnogi stolnotenisači iz naše županije, koji su došli u dvoranu da bi bodrili reprezentaciju i da bi vidjeli kako stolni tenis igraju naši i bjeloruski majstori.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije