Bogati nogometni vikend

U susretima 1. HNL za žene u narednom kolu tijekom vikenda Trnava je gost Lepoglavi, a Katarina Zrinski Neretvi.

U 12. kolu 3. HNL istok Međimurje dočekuje Slavoniju iz Požege. Do kraja jesenskog dijela prvenstva još su četiri kola. Očekuje nas zanimljiv susret jer su Čakovčani 2. na tablici s 23 boda, a Slavonija je 3. s 20 bodova. Nakon domaćeg kiksa protiv Oriolika (1:1) sa Slavonijom se očekuju sva tri boda.

U MŽNL u subotu u 14:00 sati imamo derbi trećeg Nedelišća i drugog Poleta (SMnM), a u još jednom međimurskom ogledu igrat će Mladost Komet i Pušćine. Rudar je domaćin Jalžabetu, a Sloboda (S) Nedeljancu. U nedjelju od 10 sati Sloga u Čakovcu dočekuje Novi Marof, a u 14:00 sati Međimurjec ugošćuje Zadrugara. U tom terminu igraju još Zelengaj – Varteks i Plitvica (G) – Podravina.

U 1. ŽNL u subotu igraju Centrometal – Galeb i Omladinac (NSR) – Polet (P), a nedjeljni derbi će odigrati drugoplasirani Dinamo (D) i lider Graničar (K). U nedjelju još igraju Mladost (SM) – Mladost (I), Trnava – Sloga (Š), BSK – Jedinstvo (GM), Mladost (Pal.) – Hodošan i Spartak – Naprijed.

U 2. ŽNL skupina A u subotu od 14:00 sati lider DInamo (P) dočekuje ČSK, a u nedjelju igraju Dubravčan – Kraljevčan 38, Dubrava – Omladinac (DS), Drava (DM) – Borac (T), Mladost (D) – Vidovčan, Budućnost (M) – Strahoninec, Jedinstvo (NSD) – Bratstvo (SV) i Croatia – Podturen.

U subotu u 2. ŽNL skupina B od 14:00 sati fenjeraš Donji Koncovčak dočekuje Plave iz Peklenice. Nedjeljni susreti su Hajduk (B) – Trnovec, Sloboda (M) – Šenkovec, Sokol – Venera, Pobjeda – Hajduk (Š), Omladinac (M) – Mura, Zasadbreg 77 – Vučetinec i M. Mihaljevec – Bratstvo (J).

U 3. ŽNL svi će igrati u nedjelju, a parovi su Otok – Parag, Draškovec – Budućnost (P), Borac (DH) – Bratstvo (P), Dinamo (Ž) – Napredak, Mladost (S) – Jadran i Radnički – Drava (K) u derbiju kola.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije