I drugo kolo Županijskih stolnoteniskih liga u znaku visokih rezultata

Nakon prvoga i drugo kolo Županijskih stolnoteniskih liga Međimurske novine prošlo je u znaku visokih rezultata, kakvima je završilo gotovo dvije trećine utakmica. No, bilo je i neizvjesnih mečeva u kojima su o bodu ili pobjedi odlučivale zadnje partije što se dogodilo u sve četiri neriješene i četiri od sedam utakmica završenih rezultatima 6:4.

Tako je u 1. ligi ZEN-Šenkovec 2 dva boda protiv MSTC Čakovca 2 osvojio u desetoj partiji pobjedom Božidara Krnjoula nad mladim Filipom Godinom, a Šenkovčani na uspjehu najviše mogu zahvaliti trici Matije Barića, koji je osim toga zaslužan i za pobjedu para. Neizvjesno je bilo još u utakmici Hodošana 1 i Mihovljana 2 u kojoj je svojom trećom pobjedom bod Hodošanima osigurala Paula Markati, a rutinski su do bodova visokim pobjedama došli Putjane Brid, Kos-Kotoriba 2 i Mihovljan Prima biro.

U 2. ligi dva neriješena ishoda – između GSTK Preloga 1 i Draškovca te Lopatinca 1 i ZEN-Šenkovca 3 u kojim je bod Preločanima u zadnjoj partiji osvojio Dubravko Hozjak, a Šenkovčanima Goran Balić. Dejan Ivanuša niti tricom i pobjedom u paru s Markom Trbuhovićem nije mogao spasiti svoj Lopatinec 2 poraza od HE-DRE 1, a Kos-Kotoriba 3 u Čakovcu je nanijela i drugi poraz ŠŠK Čaku.

U 3. ligi u tri utakmice uvjerljivi domaćini, Čakovec 4 je s visokih 7:3, uz 3 dobivene partije u 5 setova, u gostima dobio HE-DRU 2, a Putjane 3 su, uz tricu Kaje Popović, u kvartovskom derbiju sa 6:4 bile bolje od treće ekipe Čakovca. Mihovljan 4 je bez Dražena Bubeka lako pao kod Goričana 1, za koji je tricu upisao Dario Grd, mladi David Čukulic je napravio tricu u pobjedi Kos-Kotoribe 4 nad Hodošanom 3, a povratnik Dominik Filipašić s 3 je pobjede bio glavni u osvajanju bodova Donjega Kraljevca 2 protiv Hodošana 2 u općinskom derbiju.

U 4. ligi najuvjerljivija USTA Belica 1, koja je s 10:0, uz 4 dobivene partije rezultatima 3:2, ispratila Putjane 4, a s visokih 8:2, uz tricu Bojana Jambrovića, Dragoslavec Breg je kao gost nadigrao Zasadbreg. Dejan Marčec je tricom bio glavni u pobjedi Nedelišća 2 nad Lopatincem 3, a trice Marka Šupljike i Tihomira Horvata bile su ključne u gostujućoj pobjedi Donjega Kraljevca 1 nad Putjanama 5. Rozika biro je nakon 6 partija imao 5:1 protiv GSTK Preloga 2 pa na kraju u desetoj partiji trećom pobjedom Marijana Sirca iščupao 2 boda.

U 5. ligi Goričan 3 nije Putjanama 6 prepustio niti jednu pobjedu, a visokim su rezultatima od 7:3 završile još 2 utakmice. Donji Vidovec 1 je tricom za Čakovec 5 uništio raspoloženi Laci Vidović, a drugi je Varga, Lovro, svojom tricom bio glavni u pobjedi Mihovljana 5 nad petim sastavom Kos-Kotoribe. U preostale 2 utakmice USTA Belica 2 je u gostima tijesno pobijedila HE-DRU 3, unatoč trici Stjepana Mikeca za Draškovčane, a trica Dražena Korenta je ZEN-Šenkovcu 4 donijela bodove u gostima kod Putjana 7.

U 6. ligi 3 visoka rezultata. ZEN-Šenkovec 5 je uz tek 2 izgubljena seta nadigrao Nedelišće 3, a samo po 1 partiju je osvojila Sveta Marija 2 protiv Goričana 2 i Goričan 4 protiv Goričana 5. Trećom pobjedom Branka Krčmara Mala Subotica 2 je ulovila bod u gostima kod Mihovljana 6, a trica Dražena Šoltića samo je ublažila poraz Putjana 8 od Svete Marije 1 za koju su po 2 partije dobili Antun i Ivan Mustač te David Štefić.

U 7. ligi sve 3 utakmice su završile visokim rezultatima pa su USTA Belica 3 i GSTK Prelog 3 s po 9:1 nadigrale u gostima GSTK Prelog 4, odn. Kos-Kotoribu 6, a Putjane 9 sa 7:3 Donji Vidovec 2. Više pogledajte u izborniku Stolnoteniske lige.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije