Opet niz kazni zbog događanja na nogometnim terenima

U prošlom kolu MŽNL Čakovec – Varaždin Nedeljanec je pobijedio Pušćine 6:2. NK Pušćine se kažnjavaju novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna zbog polijevanja i pljuvanja pomoćnog suca od strane gledatelja na utakmici u Nedeljancu.

U 11. kolu u subotu od 15:00 sati igraju Polet (SMnM) i Sloga (č) te Podravina – Nedelišće. dok su nedjeljni parovi od 14:00 sati Pušćine – Zelengaj, Plitivica (G) – Sloboda (S), Novi Marof – Rudar, Jalžabet – Međimurec, Zadrugar – Mladost Komet i Varteks – Nedeljanec.


U 1. ŽNL biviši trener Mladosti iz Svete Marije Branko Lipić dobio je kaznu od šest mjeseci i ona traje do 16. travnja iduće godine. Još k tome Mladost se kažnjava s 500 kuna zbog isključenja trenera na utakmici u Oporovcu.

U subotu igraju u 15:00 sati Polet (P) – Dinamo (D), a u nedjelju od 14:00 sati Spartak – Mladost (Pal.), Naprijed – Centrometal, Galeb – Omladinac (NSR), Graničar (K) – Mladost (SM), Mladost (I) – Trnava, Sloga (Š) – BSK i Jedinstvo (GM) – Hodošan.

U 2. ŽNL skupina A NK Budućnost Miklavec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog slabe organizacije utakmice. NK Kraljevčan 38 Donji Kraljevec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog neodigravanja utakmice U-15. Sve utakmice ove lige igraju se u nedjelju od 14:00 sati: Croatia – Jedinstvo (NSD), Podturen – Dinamo (P), ČSK – Dubravčan, Kraljevčan 38 – Dubrava, Omladinac (DS) – Drava (DM), Borac (T) – Mladost (D), Vidovčan – Budućnost (M) i Strahoninec – Bratstvo (SV).

U 2. ŽNL skupina B subotnji susret je Hajduk (Š) – Omladinac (M) u 15 sati, a u nedjelju od 14:00 sati igrat će Mali Mihaljevec – Zasadbreg 77, Bratstvo (J) – Donji Koncovčak, Plavi (Pek.) – Hajduk (B), Trnovec – Sloboda (M), Šenkovec – Sokol, Venera – Pobjeda i Mura – Vučetinec.

U 3. ŽNL NK Radnički Gardinovec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja fizioterapeuta na utakmici u Otoku. U subotu u 15:00 sati igraju Napredak – Jadran te u nedjelju od 14:00 sati Radnički – Mladost (S), Drava (K) – Otok, Parag – Draškovec /igra se u Draškovcu/, Budućnost (P) – Borac (DH) i Bratstvo (P) – Torpedo. Dinamo (Ž) je slobodan.

U četvrtak s početkom u 16,30 sati u Čakovcu održat će se redovni trening sudaca Međimurskog nogometnog saveza, a od 19:00 sati u Kavani Atlantik u Nedelišću je sastanak trenera. Obavještavaju se treneri koji još nisu obavili formalizaciju da će održati u četvrtak u Zagrebu prostorije Sportskog saveza grada Zagreba, Savska cesta 137. Predviđeni dolazak trenera je u 17 sati, a sam seminar će se provoditi od 17,30 do 20 sati. Sa sobom je potrebno ponjeti domovnicu, svjedodžbu o školovanju, potvrdu kluba i OIB.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije