Vikend najava ekipa MRK Čakovec

Seniori MRK Čakovec u sedmom kolu 2. HRL Sjever gostuju kod RK Ivanić 2. MRK Čakovec trenutno se nalazi na 4. mjestu prvenstvene tablice s 8 osvojenih bodova, kao i treće plasirani GRK Varaždin 2 i petoplasirani RK Prelog, a RK Ivanić 2 trenutno se nalazi na 13. mjestu s 2 osvojena boda.

Utakmica se igra u nedjelju u Ivanić Gradu s početkom u 18:00 sati, a osvajanjem nova vrijedna dva boda zadržali bi priključak za vodećim ekipama.

Kadeti kluba

Kadeti kluba nakon pet odigranih kola u 3. HRL Sjever s trenutno 9. pozicije na prvenstvenoj tablici s osvojena četiri boda (dvije pobjede i tri poraza) u šestom kolu dočekuju ekipu RK Concordia iz Lepoglave. Gosti su trenutno 5. na tablici s odigranom utakmicom manje od domaćina te su do sada osvojili šest bodova (3 pobjede i jedan poraz).

Utakmica se igra u subotu u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu s početkom u 16:30 sati.

Mlađi kadeti

Ovog vikenda nastavlja se i natjecanje mlađih kadeta koji u nedjelju gostuju u Ludbregu. Nakon dva odigrana kruga uz četiri pobjede i jedan poraz naši se mladići nalaze na 4. mjestu prvenstvene tablice.

Ove nedjelje s početkom u 10:15 sati protiv RK Koprivnica Hangar 18 (trenutno 5. plasirana momčad) i u 12:15 sati protiv RK Ludbreg (trenutno 2. plasirana momčad), iako se radi o veoma teškim utakmicama, postoji realna mogućnost osvajanja novih bodova koji bi ih zadržali u gornjem dijelu tablice, što je bitno ukoliko se želi plasirati na završnicu prvenstva hrvatske te nakon dvije godine plasirati u prvu kadetsku rukometnu ligu.

Dječaci B – rođeni 2006/2007

I dječaci B, rođeni 2006/2007, ovog vikenda igraju svoje prvenstvo. Tako će u trećem krugu koji se igra u Prelogu najprije u 14:45 sati snage odmjeriti s ekipom Garešnice, a u 16:45 sati s ekipom Daruvara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije