Sjajan početak natjecateljske sezone

Prošle subote članovi Judo kluba Zrinski Čakovec sudjelovali su na 7. Memorijalnom judo turniru Boris Vrbetić – Bobo u Dugoj Resi. Na turniru je sudjelovalo preko 200 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a šestero naših predstavnika osvojilo je ukupno pet medalja čime su ostvarili vrlo zapažen rezultat.

U uzrastu dječaka U12, nastupila su dva naša predstavnika: Dino Vuk, koji je osvojio 3. mjesto u kategoriji do 50 kg te Filip Rodinger koji je u kategoriji +66 kg osvojio odlično 2. mjesto. Kod djevojčica u uzrastu U12, nastupila je Lorena Hranilović koja je odličnim nastupima izborila također 2. mjesto.

Vida Korpar


Naše predstavnice u uzrastu U14, Luna Miličević, Vida Korpar i Gala Pasarić i ovaj put su pokazale sjajne borbe osvojivši dvije medalje: 1. mjesto – Vida Korpar do 44 kg, te 2. mjesto – Gala Pasarić do 63 kg. Posebno valja istaknuti nastup Vide Korpar koja je za ostvarene rezultate (sve borbe je pobijedila s maksimalnim brojem bodova) proglašena za najbolju natjecateljicu turnira u uzrastu U14.

Ovim natjecanjem u Judo klubu Zrinski otvorena je nova natjecateljska sezona, a slijedeće natjecanje već je slijedeći mjesec u Jastrebarskom. Judo klub Zrinski upisuje nove članove, a dani otvorenih vrata traju kroz cijeli 10. mjesec u terminima, ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18:30 sati u dvorani Streljane Čakovec na SRC Mladost (Sportska ulica – između bazena i stadiona SRC Mladost).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije