Međimurska policija u sportskom duhu obilježila svoj dan

Proteklog petka, 30. rujna u sportskoj dvorani Osnovne škole Štrigova, u sklopu obilježavanja Dana policije, Policijska uprava međimurska i Regionalni klub IPA Međimurje-Čakovec organizirali su malonogometni turnir.

Turnir je okupio sedam ekipa policijskih službenika iz Policijske postaje Čakovec, Prelog, Mursko Središće i Štrigova, Postaje prometne policije Čakovec, Službe kriminalističke policije i Interventne policije. Nakon pruženih odličnih partija i malonogometnih majstorija u eliminacijskom dijelu, do finala zasluženo su se probile ekipe Policijske postaje Prelog i Interventne policije. U iznimnom napetom susretu, pobjedu je tijesnim rezultatom (3:2) izvojevala ekipa Interventne jedinice policije PUM-e.

Nakon nogometnih uzbuđenja, na odbojkaškom terenu snage su odmjerile odbojkašice Odbojkaškog kluba Štrigova i međimurske policajke. Iako su u ovom ogledu odbojkašice iz Štrigove, slovile kao izrazite favoritkinje, policajke su pružile solidan otpor. Sva tri seta bila su krajnje napeta i rezultatski neizvjesna, ali na kraju pobjeda je pripala Štrigovčankama.

Na kraju zahvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ove sportske manifestacije. Stotinjak policajki i policajaca te njihovih prijatelja u sportskom duhu obilježili su Dan policije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije