Šenkovčanke uvjerljive u Prelogu

Novajlije u prvoj stolnoteniskoj ligi, igračice GSTK Preloga, u subotu su u 1. krugu dočekale ekipu Šenkovca, drugu na kraju prošle sezone. Uz iskusnu Milenu Horvat, koja se aktivirala nakon jako duge stanke, u domaćoj ekipi istrčale su mlade nade Agia Malvić i Tonka Hozjak, koje se očekivano nisu mogle ravnopravno suprotstaviti iskusnim gošćama, u čijemu su sastavu zaigrale Anja Novak, Kaja Popović i Tamara Vidović.

Rezultat od maksimalnih 4:0 bez dobivenoga seta zato nikoga nije iznenadio, ali do kraja prvenstva s druge strane stolova biti će i slabiji sastavi protiv kojih će Preločanke moći ravnopravno igrati. Za sada je ipak najvažnije da su se uključile u natjecanje.

Najneizvjesnija utakmica u 1. krugu bila je između Koprivnice i drugoga sastava Bjelovara, koju su s 4:3 dobile Koprivničanke, dok je u ostalim utakmicama vinkovačka Lokomotiva u slavonskom derbiju s 4:1 savladala osječki Vodovod, a Mladost iz Petrinje očekivano maksimalnom pobjedom don ijela bodove iz Požege.

Rezultati:
Prelog – Šenkovec 0:4
(Horvat – Novak 0:3, Malvić – Popović 0:3, Hozjak – Vidović 0:3, Horvat/Hozjak – Novak/Popović 0:3 – sutkinja Danijela Vuković, Čakovec)
Lokomotiva (Vink.) – Vodovod (OS) 4:1
Požega – Mladost (Petrinja) 0:4
Koprivnica – Bjelovar 2 4:3

Tablica:
1. Šenkovec 2
2. Mladost 2
3. Lokomotiva 2
4. Koprivnica 2
5. Bjelovar 2 1
6. Vodovod Osijek 1
7. GSTK Prelog 1
8. Požega 1

Parovi 2. kruga, subota 8. listopada – u 11 sati: GSTK Prelog – Bjelovar 2, Šenkovec – Koprivnica; u 17 sati: GSTK Prelog – Koprivnica, Šenkovec – Bjelovar 2; Mladost, Lokomotiva, Vodovod i Požega su slobodni

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije