Regionalno finale odbojkaškog kupa

Nedelišće je bilo domaćin završnog turnir Kupa regije Centar za seniore. U prvom polufinalnom susretu Nedelišćanci su izgubili od prvoligaša Medicinara 2:0, u drugom polufinalu Čazma je bila bolja od Petrinje istim rezultatom.

U susretu za treće mjesto Petrinja je pobijedila Nedelišće 2:1. Finele je ponudilo odličnu odbojku. Na kraju je Medicinar pobjedom 3:1 nad Čazmom izborio plasman među najboljih 16 u Kupu Hrvatske. Tamo se među nositeljima već nalaze odbojkaši Međimurje Centrometala.

Igrači Nedelišća s natjecanjem u drugoj ligi kreću 15. listopada kad kod kuće dočekuju Petrinju i upravo je to šansa da im uzvrate za poraz u kupu.

Turnir Hrvoje Nemeti

OK Kitro Varaždin bio je domaćin memorijalnog turnira za seniore na kojem su nastupila tri prvoligaška sastava. U prvom susretu Rijeka je bila bolja od Centrometala 3:0. U prvom setu Centrometal je vodio 21:19, no Riječani su to preokrenuli. Drugi set dobili su nešto lakše. U trećem neizvjesno do samog kraja, obje momčadi imale su više set lopti, na kraju 31:29 za Rijeku.

U drugom susretu Rijeka je pobjedila domaćina Varaždin 3:1. Treći susret Centrometal je bio uvjerljiv i s laganih 3:0 pobijedio Varaždin. Tako je Međimurcima pripalo drugo mjesto na turniru na kojem su nastupili bez kapetana Posavca i bez Stankovića. Svi igrači dobili su priliku za igru. Prvenstvo počinje 15. listopada.

Turnir za seniorke u Varaždinu

Odbojkašice Centrometala i Kaštela II koje se natječu u trećoj ligi nastupile su na pripremnom turniru u Varaždinu. Prvo je Varaždin bio bolji od Kaštelanki 2:0, da bi nakon toga dobio i Centrometal, ali mnogo teže 2:1. U susretu međimurskih sastava bolji je bio Centrometal i pobijedio sa 2:0.

Ovo je bio predprvenstveni turnir. Liga počinje 15. listopada. U prvom kolu Centrometalovke gostuju kod Plavih iz Peklenice, a Kaštelanke kod Ludbrega.

Druga ženska liga

Natjecanje u drugoj ligi centar započinje 22. listopada. I ove sezone Međimurje će imati dva predstavnika. Nastupit će Kaštel iz Pribislavca i po prvi puta Štrigova. Čakovec se više ne natječe u ovom stupnju. U prvom kolu Kaštel dočekuje Daruvar, a Štrigova Brcko.

Treća muška liga

Trećeligaši s natjecanjem kreću 15. listopada. Od međimurskih predstavnika prvo kolo nosi međusobni susret Centrometala II i Plavih iz Peklenice. Veterani Centrometala gostuju u Ivancu, a Totovec dočekuje varaždinski Žerek.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije