Smuđu iz Goričanu Jesenji kup Žužičke i prijelazni pehar

Na vodi Žužička u nedjelju, 2. listopada održan je Jesenji kup kojeg već šestu godinu organiziraju članovi Žužičke iz Kotoribe. Ribolovno natjecanje okupilo je deset ekipa.

U takvoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Smuđa iz Goričana. Oni su uz plaketu, postali jednogodišnji vlasnici i velikog prijelaznog pehara. Drugo mjesto pripalo je ekipi Soma iz Kotoribe, dok je treća bila ekipa Trnave 1 iz Hodošana.

Pojedinačno u Sektoru A najbolji je bio Frenec Slmerk iz mađarakog Murakeresztura. On je imao i najbolji ulov od 1475 grama. Drugo mjesto pripalo je Mladenu Strbadu (Trnava 1 Hodošan), a treće Ivici Horvatu iz kotoripskog Soma.

U Sektoru B prvo mjesto osvojio je Goran Cvitanović (Smuđ Goričan), drugi je bio Josip Zrna (Trnava 1 Hodošan), a treći Denis Špilak iz Žužičke. Željko Sabolić iz Soma bio je najbolji u Sektoru C ispred Davora Ružića iz Smuđa i Antal Benka iz mađarskog mjesta Mlinarci. Najboljima po sektorima predsjednik Žužičke Branko Matoš uručio je medalje. Za regularnost natjecanja bio je zadužen sudac Marko Škoda.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije