Finale za Antoniju Ružić u Vrsaru

Antonia Ružić, trinaestogodišnja igračica Punčeca na tradicionalnom međunarodnom turniru za djevojke i dječake do 14 godina iz kalendara Tennis Europe održanom u Vrsaru plasmanom u finale turnira ostvarila je svoj ponajbolji rezultat na međunarodnim turnirima.

Antonia je na turniru bila postavljena za devetu nositeljicu. U prvom kolu pobijedila je Talijanku Alice Gubertini 75 64, u drugom bila bolja od Slovakinje Karoline Saskove 64 61, a u trećem kolu od Čehinje Knezove 63 26 61. Četvrtfinalni susret protiv slovenske igračice Tjaše Klevišar Anotnia je dobila rezultatom 64 64, a u polufinalu je bila bolja od Čehinje Saferove u tri seta 36 76 60.

U finalnom susretu bolja od nje bila je Slovakinja Inez Maria Kotlikova, šesta nositeljica na turniru rezultatom 61 60.

Na međunarodnom teniskom turniru za djevojke i dječake do 14 godina održanom u Kopru, Antonia Ružić plasirala se u četvrtfinale turnira. U prvom kolu bila je bolja od Sydji Peszynski iz Francuske 62 61, u drugom od Slovenke Zale Ane Volk 60 63 a u trećem od Njemice Kern 62 64. U četvrfinalnom susretu zaustavljena je od druge nositeljice i pobjednice turnira, vrlo dobre češke igračice Katerine Mandelikove rezultatom 64 61.

Lucija Vidović druga u regiji, Noa Levak treći

U Virovitici je u organizaciji Teniskog kluba Didon održan Masters najboljih djevojčica i dječaka do 10 godina regije Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske.

Na turniru je nastupila nekolicina najmlađih natjecatelja TK Franjo Punčec Čakovec. U konkurenciji dječaka Noa Levak u svojoj grupi ostvario je sve pobjede i plasirao se u završnicu – zlatnu skupinu gdje je na kraju zauzeo odlično treće mjesto. Paris Posavec zauzeo je treće mjesto u srebrnoj skupini.

Među djevojčicama odličan plasman ostvarila je devetogodišnja Lucija Vidović koja je u svojoj grupi pobijedila sve svoje protivnice, a u završnici – zlatnoj skupini stigla do finala i osvojila drugo mjesto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije