FOTO: Druga ribolovna liga završila ligaška natjecanja

Završna dva natjecanja Druge lige skupine sjever održala su se proteklog vikenda u idealnim uvjetima i s bogatim ulovom na odvodnom kanalu HE ‘Dubrava’. U subotu je ulovljeno 157, a u nedjelju 187 kilograma ribe, 12,3 kg po natjecatelju.

U subotu je prvo mjesto osvojila ekipa Drave iz Donjeg Mihaljevca, drugi je bio Klen 2 iz Svete Marije, a treće mjesto osvojila je ekipa B-šport iz Koprivnice. Natjecatelji s najviše ulova bili su: Josip Orehov iz Ostriža Novakovec s 16.680 grama, Davor Florijanić iz ekipe B-šport s ulovom od 13.340 grama i Miroslav Škoda iz Drave Donji Mihaljevec s ulovom od 13.040 grama ribe.

U nedjelju je bio bogatiji ulov ekipno i pojedinačno. Prvo mjesto osvojila je ekipa Klena iz Svete Marije, druga je bila ekipa B-šport, a treća ekipa Mure iz Murskog Središća. Najviše ribe ulovio je Dominik Peter iz Klena Sveta Marija i to 18.140 grama, slijedi ga Davor Florijanić iz B-športa sa 13.140 grama i Dragutin Peter iz Klena Sveta Marija sa 10.750 grama ribe.

U konačnom poretku tablica izgleda ovako: Prvo mjesto osvojila je ekipa B-šport iz Koprivnice sa 23 boda i ostvarila je plasman u Prvu ribolovnu ligu. Drugi je Linjak iz Palovca sa 24 boda, oni su u zadnja dva kola prokockali prednost od pet bodova i nisu uspjeli zauzeti prvu poziciju. Treće mjesto zauzela je ekipa Mure iz Murskog Središća sa 30 boda, četvrta je Drava iz Donjeg Mihaljevca, peti je Ostriž iz Novakovca, šesti Klen 2 iz Svete Marije, sedmi Varaždin- Interland iz Varaždina, a LA-Ban iz Peteranca je odustao od natjecanja.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto zauzeo je Davor Florijanić iz ekipe B-šport, drugi je Erwin Škoda iz Drave, a treći Ivan Blažon iz Ostriža Novakovec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije