Početak stolnoteniskih županijskih liga 15. listopada, Skupština 29. rujna

Održana je sjednica Izvršnoga odbora Međimurskog stolnoteniskog saveza na kojoj su osim aktivnosti Saveza u proteklom razdoblju obavljene pripreme za početak nove sezone županijskih liga i redovnu godišnju Skupštinu. Tako će lige, po istim propozicijama i s istim voditeljem, započeti u subotu 15. listopada, a Skupština bi se trebala održati u četvrtak 29. rujna.

Klubovima, čije su se ekipe natjecale u prošloj sezoni će na adrese odgovornih već polovicom tjedna stići obrasci prijava za novu sezonu, koje popunjene trebaju vratiti voditelju liga Franji Flacu najkasnije do 23. rujna. Do istoga roka prijave dostavljaju i eventualno novoformirane zainteresirane ekipe, a obrazac i ostale informacije mogu prethodno, na mob. 098/960-3007, zatražiti od voditelja.

Osim voditelja isti ostaje i Liga odbor, ali je donijeta odluka o povećanju obaveza ekipa, koje će u novoj sezoni bi povećane za 20 kn i iznositi ukupno 300 kn. Povećanjem bi se pokrili troškovi vođenja stranice Saveza na kojoj će klubovima biti omogućena objava interesantnih podataka iz njihove povijesti i aktivnosti te uz to vezanih fotografija. Materijali za Skupštinu klubovima će biti upućeni krajem idućega tjedna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije