Mihovljanski stolnoteniski veterani uspješni u Murskoj Soboti

Troje mihovljanskih stolnoteniskih veterana prošle je subote igralo na 2. Memorijalu Mirka Ungera st. i kući se vratilo s pet pokala. Među tri veteranke starije od 50 godina, koje su razigravale međusobno najbolja je s dvije pobjede bila domaća igračica Jasna Šebjanič Pupis.

Iza nje na drugo mjesto porazom od pobjednice plasirala se naša Đurđica Zver, a s dva poraza treća je bila druga od mihovljanskih predstavnica Gordana Antončić. Svoj drugi pokal, ponovo za drugo mjesto Zver je osvojila i u apsolutnoj kategoriji veteranki, u kojoj su zajedno igrale sve igračice bez obzira na dob, gdje je u polufinalu s 3:2 uzvratila Šebjanič Pupis, ali je u finalu bolja od nje istim rezultatom bolja bila Mariborčanka Komovec, dok je Antončić pobijedila u utješnoj skupini.



Dva pokala za treća mjesta na turniru je osvojio Mihovljančan Dražen Bubek i to u kategoriji veterana od 50 do 59 godina gdje se u krugu plasirao iza Klepa iz Pragerskog i Samojlenka iz Ptuja, kod čega su poredak na prva tri mjesta odlučivali rezultati u njihovim međusobnim susretima, a bio je treći i u apsolutnoj kategoriji.

Svo troje odigralo je i turnir u ping-pongu, gdje su svi natjecatelji igrali jednakim, drvenim reketima. Prošli su prvo, a zatim ispali u drugom kolu, a kući se osim s pokalima, vratili s lijepim dojmovima i obnovljenim prijateljstvima s protivnicima protiv kojih su igrali u mlađim danima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije