Poslije Kotoripske ‘petnajstice’: Riječ predsjednika Damira Matoteka

– Zahvaljujem se ponajprije svim trkačicama i trkačima koji su u nedjelju trčali na Kotoripskoj ‘petnajstici’ i utrci građana na 3 km jer su oni najbitniji. Da nije bilo njih sve ovo ne bi imalo značaja, hvala Vam! – rekao je dan poslije utrke Damir Matotek, predsjednik Trkačkog kluba Kotoripski begači koji su utrku organizirali.

>>> FOTO: Kotoripska petnajstica – ponovno trijumfirao Igor Goričanec

– Općina Kotoriba, na čelu s načelnikom Ljubomirom Grgecom i njegovim zamjenikom Robertom Ujlakijem, je i ove godine ispunila sve naše zahtjeve i molbe te nam pomogla u organizaciji i bogatstvu nagrada trkačima. Pizzerija Majo na čelu s ‘masteršefom’ Jovicom se pobrinula da ne budemo gladni. Hvala SRD Som na prostorijama, Damiru Markaču na razglasu, novinarima i naravno navijačima. Da nije bilo Josipa Fabića i Danijele Krobot vjerojatno ne bi znali koje ste mjesto zauzeli i vrijeme istrčali, a za dokaze se pobrinuo fotograf Željko Krobot.

Hvala članovima koji su bili na stanicama za okrjepu i hvala Goranu što je s njim došla pomoć preko članova udruge Mura. Hvala i curama koje su bile na prijavama, Sanji i Mirjani, orijentalnim plesačicama Talisman i trgovini Beciklin na startnom balonu. Hvala i svima Vama koji ste nam pomogli s donacijama – dodaje daje Matotek.

A iz kluba se ispričavaju Stjepanu Furdiju zbog krive obrade rezultata te smatraju da su ga bar malo utješili vjerujući kako se takav propust ne će više ponoviti. Za kraj valja spomenuti kako su Mia Furdi i Leo Tilošanec bili najmlađi natjecatelji s 11 godina, dok su najstariji bili Mirjana Furdi kojoj je 48 godina i Josip Horvat sa 73 godine .

Ukupno je sudjelovalo 60 natjecatelja, od toga 15 ženskih i 45 muških. 43. je trčalo ‘petnajsticu’, dok ih je 17 trčalo dionicu od 3 kilometra. Pohvale, kritike i ostale informacije su dobrodošle.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije