Dominacija Mihovila iz Čakovca

U subotu na gradskoj streljani u Čakovcu održano je Prvenstvo Međimurske županije u disciplini VK pištolj 10 + 10 hitaca seniori/orke, VK revolver 10 + 10 hitaca seniori/orke i VK pištolj/revolver 15 + 15 hitaca seniori/orke, ekipno i pojedinačno.



Ekipa SD Mihovil iz Čakovca je dominirala. S postignuta 486 kruga u disciplini pištolj 10 + 10 hitaca bila je najbolja ispred SK Alzas iz Čakovca (463 kruga) i SK Sloboda iz Mihovljana (355 krugova). Za pobjedničku ekipu su nastupili Vjeran Horvat, Antun Grošanić i Antun Ladić.



Najbolji pojedinac iz te discipline bio je Damir Novak (SD Mihovil Čakovec) sa 169 krugova, drugi je bio Antun Ladić sa 164 kruga, isto član SD Mihovil iz Čakovca, dok je treći bio Ivica Takač sa 163 kruga, član SK Alzas iz Čakovca.



U disciplini VK revolver 10 + 10 opet dominacija Mihovila. S 517 krugova bili su bolji za 102 kruga od drugoplasiranog SK Alzas. Za ekipu Mihovila nastupili su Vjeran Horvat, Damir Novak i Antun Grošanić. Najbolji pojedinac u toj disciplini bio je Antun Grošanić sa 179 krugova, drugi Vjeran Horvat 178 krugova i treći Antun Ladić 163 kruga, svi iz Mihovila.



U disciplini 15 + 15 pištolj / revolver, opet najbolji članovi SD Mihovil iz Čakovca. S postignutih 769 krugova zasjeli su na prvo mjesto ispred SK Alzas iz Čakovca koji su postigli 722 kruga. Najbolji pojedinac u toj disciplini bio je Antun Grošanić s 263 kruga, drugi Vjeran Horvat s postignuta 262 kruga i treći Antun Ladić s 250 krugova i opet svi iz SD Mihovil iz Čakovca.



Svi navedeni strijelci ispucali su norme i tako ostvarili pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske koje će se održati kroz dva tjedna u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije