Željko Štefanac u društvu Gračana i Roga

U Svetom Martinu na Muri mlada nogometna reprezentacija Hrvatske U-21 pripremala se za današnji (četvrtak) ogled sa Švedskom u Koprivnici. U skupini 6 Hrvatska nakon sedam susreta ima šest pobjeda i jedan poraz od Španjolaca te je sa 18 bodova prva na tablici ispred Švedske koja ima 16 i Španjolske koja ima 13 bodova.

U Martinu se treninralo poslijepodne, dok su u prijepodnevnim satima održavani sastanci. I izbornik Nenad Gračan i mladi reprezentativci više su nego zadovoljni uvjetima i gostoljubivošću u Svetom Martinu na Muri.

A tijekom priprema među nogometašima smo sreli i našeg kolegu Željka Štefanca kojeg smo pitali kojim poslom je u Svetom Martinu na Muri: ‘Današnje predvečerje u Toplicama Sveti Martin u razgovoru s trenerom U21 Nenadom Gračanom i zvijezdom prijelaznog roka Markom Rogom bilo je za mene kao sportskog djelatnika i dopisnika Sportskih novosti predivno.

U godinama Marka Roga Neno je bio zvijezda mladog naraštaja. Teška povreda zakočila je njegov zvijezdani put, ali pod vodstvom “doktora” Gračana vjerujem da Marka neće zateći nevolje i da će u novom klubu i reprezentaciji zasjati punim sjajem. Vjeruem da će nastaviti putem velikih igrača Nedeljanca S. Kušćera, T. Kocijana, J. Brezovca i ostalih.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije