Eko centar Međimurska tura 2016.

U organizaciji BK Puls Čakovec i pod pokroviteljstvom Eko Centra Šenkovec četrvrtu godinu za redom, u nedjelju, 4. rujna održava se biciklističko – rekreativna utrka Eko centar Međimurska tura. Vozači i obitelji će se okupljati na istom mjestu kao i prošle godine, u Šenkovcu ispred Eko centra.

Podjela brojeva i prijave su od 8.00 do 9.30 sati, dok utrka počinje u 10.00 sati (predprijeve u dućanu Bike Point Radotić, Čakovec). Za razliku od prijašnjih godina, druženje nakon odvoženih trasa odvijat će se u sklopu Eko centra u Šenkovcu. Svi natjecatelji se prema predviđenoj trasi vraćaju na mjesto starta, gdje je organizirano prigodno druženje. Za sve natjecatelje s plaćenom startninom osiguran je topli obrok i piće.

Ove godine nude dvije trase:
1) natjecateljska ruta: 14,5 km – trasa koja se vozila i dosad od Šenkovca preko Lopatinca i Prekope sa skretanjem lijevo prije Železne Gore pa prema Vugrišincu

2) obiteljska ruta: 24 km – u Brezju se odvajamo i vozimo preko Slakovca, Dujkovca, Pretetinca do Črečana, gdje je organizirana okrjepa i natrag preko Ksajpe u Šenkovec.

Trase nisu zatvorene za promet (osim dionice na takmičarskoj trasi od Brezja do Mohokosa koju će zbog radova na cesti za vrijeme utrke regulirati policija u suradnji s redarima na svim skretanjima) tako da svi sudionici voze na vlastitu odgovornost uz nužno pridržavanje prometnih pravila.

BK PULS ne preuzima odgovornost za eventualne nezgode koje se mogu desiti natjecateljima ili trećim osobama. Prikladno se odjenite i ponesite biciklističku kacigu i rukavice. Predprijave u iznosu od 30 kn mogu se odraditi u dućanu Bike Point Radotić, Trg Eugena Kvaternika 10, zaključno sa 3. rujna do 12:00 sati. Na sam dan natjecanja prijava će iznositi 50 kn za osobe starije od 12 godina.

Veselimo se vašem dolasku, a za više informaciaj o trasama i detaljima, posjetite web BK PULS.



Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije