Komentar nedjeljnog kola: Petarde Poleta (SMnM) i Pušćina

U prvom kolu nogometaši Poleta (SMnM) neugodno su iznenadili domaćim porazom pa su to nadoknadili gostovanjem u 2. kolu u kojemu su pobijedili Jalžabet 5:1. Poluvrijeme je bilo 3:1.

Petarda je puknula i u Pušćinama gdje je domaćin bio uvjerljiv protiv Plitvice Gojanec s čistih 5:0 s dva gola u prvom dijelu i još tri u drugom.

Domaća petarda Pušćina

Varteks je bio bolji od Nedelišća 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a jedan varaždinski gol u nastavku bio im je dovoljan za pobjedu.

Varteks je bio bolji od Nedelišća s dva gola Medveda, Marčec je bio strijelac Nedelišća

Nedeljanec i Sloga Čakovec odigrali su 1:1. Domaćin je postignuo gol u prvom dijelu, a Čakovčani u drugom.


MŽNL Čakovec – Varaždin: subota Sloboda (Slakovec) – Novi Marof 3:0, Zelengaj – Rudar 4:3, Mladost Komet – Međimurec 0:1 i Zadrugar – Podravina 0:3, nedjelja Jalžabet – Polet (Sveti Martin na Muri) 1:5, Pušćine – Plitvica (Gojanec) 5:0, Varteks – Nedelišće 2:1 i Nedeljanec – Sloga (Čakovec) 1:1.

1. MNL: Samo Štrigovčanima domaći bodovi

Nisu se baš domaćini proslavili u nedjeljnim susretima. U šest susreta samo jedna domaća pobjeda, dva remija i tri gostujuća slavlja. Jedini domaći uspjeh bilježi Sloga u Štrigovi koja je pobijedila Spartak 3:2.

U Belici poraz BSK od Dinama (D)

Mladost Ivanovec i Naprijed odigrali su 0:0. U Kotoribi još jedna podjela bodova gdje su Graničar i Galeb završili 1:1.

Jedinstvo (GM) poraženo je od Centrometala 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. BSK je poražen od Dinama (D) 1:4. U Goričanu poraz Trnave od Mladosti (SM) 3:4. Na poluvremenu je domaćin vodio 2:1. Kod Mladosti moramo istaknuti hat – trick Marka Ujlakija.

U Goričanu je bilo zanimljivo – domaćin je vodio, gost pobijedio

1. MNL: subota Mladost (Palinovec) – Polet (Pribislavec) 6:0, Hodošan – Omladinac (Novo Selo Rok) 1:2, nedjelja Graničar (Kotoriba) – Galeb 1:1, Mladost (Ivanovec) – Naprijed 0:0, Sloga (Štrigova) – Spartak 3:2, Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Centrometal 1:2, BSK – Dinamo (Domašinec) 1:4, Trnava – Mladost (Sveta Marija) 3:4.

2. ŽNL skupina A: Četiri gostujuće pobjede

Jedinstvo (NSnD) poraženo je od Kraljevčana 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1, a s dva gola u nastavku gosti odnose tri boda. Strahoninec je stradao 1:5 od Dinama (P). Već je poluvrijeme bilo 0:3. U Miklavcu poraz Budućnosti od Dubrave 0:1 s golom u drugom dijelu.

Strahoninec bez šanse protiv Palovčana

Mladost (D) je poražena od Drave (DM) 2:3. Poluvrijeme je bilo 2:2, a treći gol je Dravi donio u drugom dijelu tri boda. Omladinac (DS) je visoko porazio ČSK 6:2.

Omladinac (DS) je bio vrlo efikasan protiv ČSK

Na odmor se otišlo rezultatom 2:1. Borac (T) i Podturen bez učinka završavaju 0:0. Vidovčan je s 2:1 ispratio Croatiju. Dva gola domaćina u prvom dijelu i gostujući u drugom.

U Turčišću su Borac i Podturen završili kako su i počeli

2. ŽNL skupina A: subota Bratstvo (Savska Ves) – Dubravčan 1:0, nedjelja Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Kraljevčan 38 1:3, Omladinac (Držimurec Strelec) – ČSK 6:2, Borac (Turčišće) – Podturen 0:0, Vidovčan – Croatia 2:1, Strahoninec – Dinamo (Palovec) 1:5, Budućnost (Miklavec) – Dubrava 0:1, Mladost (Dekanovec) – Drava (Donji Mihaljevec) 2:3.

2. ŽNL skupina B: Minimalne razlike

Zasadbreg je golom u prvom poluvremenu pobijedio Trnovec 1:0. Šenkovec je bio bolji od Plavih 3:2 nakon što se na odmor otišlo rezultatom 2:2. Venera je poražena od Bratstva (J) 1:2 sa svim golovima u drugom dijelu.

Vučetinec – Hajduk Brezje

Mura je s minimalnih 1:0 pobijedila Donji Koncovčak. Poraz Pobjede od Sokola 1:3 sa svim golovima u drugom poluvremenu.

2. ŽNL skupina B: subota Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec 3:2, Vučetinec – Hajduk (Brezje) 2:2, Omladinac (Mačkovec) – Sloboda (Mihovljan) 1:0, nedjelja Zasadbreg 77 – Trnovec 1:0, Šenkovec – Plavi (Peklenica) 3:2, Venera – Bratstvo (Jurovec) 1:2, Mura – Donji Koncovčak 1:0, Pobjeda – Sokol 1:3.

3. ŽNL: Radnički jedini gost koji ide kući pjevajući

U Selnici sigurna Mladost protiv Paraga 9:2. Poluvrijeme je bilo 3:0. Budućnost (P) nije se prepala brojnih poznatih imena u Dravi (K) i slavila je kod kuće 4:1 sa svim golovima u drugom poluvremenu.

U Preseki poraz Bratstva od Radničkog 1:3. Poluvrijeme je bilo 0:1 i ovo je jedina gostujuća pobjeda u nedjelju u ovoj ligi.

Jadran je osvojio domaće bodove s jednim golom u svakom poluvremenu

S golom u svakom poluvremenu Jadran je bio bolji od Borca (DH) 2:0. Dinamo (Ž) je pobijedio Torpedo 2:1 sa sva tri gola u drugom poluvremenu.

3. ŽNL: subota Napredak – Draškovec 1:4, nedjelja Mladost (Selnica) – Parag 9:2, Budućnost (Podbrest) – Drava (Kuršanec) 4:1, Bratstvo (Preseka) – Radnički 1:3, Jadran – Borac (Donji Hrašćan) 2:0, Dinamo (Žiškovec) – Torpedo 2:1. Otok je bio slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije