Zlatna ribica – 19 bračnih parova pecalo na Zalešću

Na ribnjaku ŠRC Zalešće u organizaciji Sportsko ribolovnog društva Mura Mursko Središće održano je takmičenje u lovu ribe na plovak za bračne parove.



Natjecanje je jedinstveno u široj okolici i okuplja bračne parove s područja Međimurja. Na samom natjecanju sudjelovalo je 19 bračnih parova i ove godine se održalo po jedanaestu godinu za redom. Pobjednici su bračni par Ivanka i Miroslav Škoda s ulovom od 8 140 grama. Drugo mjesto osvojili su par Horvat i Orač s 4 741 grama, a treće par Ivana i Josip Orehov s 4386 grama. Ukupno su natjecatelji ulovili 54.95 kg ribe.



Treba napomenuti da su nagrade sponzora svim učesnicima dodijeljene od strane predsjednika i dopredsjednika društva Lisjak S. i Jurinić N. Nagradu Zlatarnice Posavec dobila gospođa Martina Poznić.



Za regularnost i vaganje ulova bili su odgovorni Ivica Vugrinec i Marko Lisjak, a logistiku su činili još Vladimir Kukovec i Željko Novak te nezaobilazni kuhari Ivan Kralj i Franjo Podgorelec. Upravni odbor ŠRD Mura se zahvaljuje svim sponzorima i učesnicima, donosi portal muralist.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije