Praćenje turnira Međimurec 2016. uživo preko interneta

>> Praćenje turnira Međimurec 2016. uživo preko interneta

U subotu i nedjelju se igra međunarodni turnir Međimurec 2016. za nogometaše starosti do 12 godina. U Dunjkovcu – Pretetincu na igralištu Međimurca uređeni su posljednji detalji i sve je spremno za turnir.



Sve ekipe osim Međimurca, Međimurja, Varaždina i Dinama Zagreb bit će smještene u varaždinskom studentskom domu. Organizatori se moraju pobrinuti za ukupno oko 250 mladih nogometaša i osoblja koje dolazi s njima tijekom turnira.



Novost ove godine jest mogućnost praćenja susreta Međimurec 2016. uživo putem live streama. Susreti svakog dana traju oko 12 sati pa teško da će netko biti od jutra do večeri na utakmicama pa sada imate mogućnost praćenja susreta kod kuće. Ovo će vjerojatno puno više značiti gostima koji nam dolaze u Međimurje, žiteljima Međimurja svakako preporučamo dođite uživo otpratiti neki susret i svojim dolaskom budite podrška mladim nogometašima.


Uz praćenje svih susreta uživo utakmice za treće i prvo mjesto bit će popraćene komentarom. Sve rezultate će organizator objavljivati tijekom dana kako koji susret završi tako da je praćenje turnira maksimalno, nogometaši su spremni, očekuje nas prema najavama lijep i topli vikend te sada još ostaje samo na navijačima da pohode turnir u što većem broju i uživaju u nogometnim potezima na turniru Međimurec 2016.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije