Malonogometni turnir med vulicama Palinovec 2016.

Nogometni klub Mladost Palinovec organizira tradicionalni malonogometni turnir med vulicama Palinovec 2016. koji će se održati u petak 12. kolovoza i nedelju 14. kolovoza. Subota je preskočena zbog utakmice seniorske ekipe koja će ugostiti ekipu Sloga iz Čakovca.

Pravo nastupa na turniru imaju svi mještani Palinovca, zeti, budući zeti, zaručnici (zaručnice), unuci, praunuci i još k tome svaka ulica dobiva tri registrirana igrača iz seniorske ekipe NK Mladosti. Prijave i izvalačenje je održano jučer te će na turniru nastupiti šest ekipa.

Prva utakmica započinje u 18 sati, dok će se raspored za nedelju objaviti naknadno. Nagrade će biti osigurane za prva tri mjesta. Naravno uz sve to u nedelju je planirana živa muzika i zabava do ranih jutarnjih sati pošto je u ponedjeljak neradni dan!

Također ćete se moći okrijepiti bogatom ponudom pića te finim langošima koje će spremiti naše vjerne žene iz udruge žena. NK Mladost poziva sve mještane te sve ostale simpatizere nogometa i željne dobre zabave da dođu u Palinovec kroz ova tri dana vikenda.

Raspored za petak 12. kolovoza:
18:00 Centar – Dolina suza
18:45 Čičkovina – Sečka
19:30 Gornji kraj – Plinska
20:15 Centar – Čičkovina
21:00 Sečka – Gornji kraj
21:45 Plinska – Dolina suza

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije