Ena Babić i Antonia Ružić nastupile za reprezentaciju

Na seniorskom prvenstvu Hrvatske koje se već tradicionalno odigrava tijekom srpnja na terenima Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu nastupila je nekolicina igrača Punčeca.

Vrlo dobar rezultat na državnom prvenstvu ostvarila je Ena Babić. Pobjedama protiv Klare Mrčela (TK Stobreč) 46 61 64 i Martine Bokulić (TK Ogulin) 61 75 plasirala se u četvrtfinale prvenstva gdje je zaustavljna od Anđe Claudie Karanušić (TK Top spin) rezultatom 64 64.

Antonia Ružić na Europskom ekipnom prvenstvu u Bremenu

Antonia Ružić i ove godine potvrdila je status reprezentativke Hrvatske do 14 godina. Kao članica reprezentacije Hrvatske sudjelovala je na kvalifkacijskom turniru za Europsko ekipno prvenstvo održanom u njemačkom Bremenu. Zajedno sa njom u reprezentaciji bile su Noa Krznarić i Sara Zalukar. Nažalost naše djevojke nisu bile uspješne i poražene su u prvom kolu od Danske rezultatom 2:1. Drugi susret prvenstva protiv Austrijanki, u kojem je nastupila i Antonia, izgubile su rezultatom 3:0.


Ena Babić u Aradu

Vrlo dobar nastup ostvarila je Ena Babić kao članica juniorske reprezentacije Hrvatske do 18 godina na kvalifikacijskom turniru za Europskom ekipnom prvenstvu u rumunjskom Aradu. Uz nju za reprezentaciju Hrvatske nastupile su Lea Bošković i Miriam Šiljić.

U prvom kolu naše juniorke igrale su protiv Srbije i dobile rezultatom 2:1. Ena Babić ostvarila je pobjedu u pojedinačnom susretu. Nažalost slijedeći susret protiv Rusije naše igračice izgubile su rezultatom 3:0. I u susretu za treće mjesto protiv Rumunjske naše igračice poražene su rezultatom 3:0.

Finale za Roka Babića

Na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu održan je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina.

Roko Babić

Prvi dio turnira svi sudionici igrali su po sistemu Round Robin (u grupama svak sa svakim), a plasman u glavni turnir ostvarili su Roko Babić i Noa Levak. Pobjedom protiv Tome Vertuša (TK Varteks) 63 61 Roko Babić plasirao se u finale turnira gdje je izgubio od prvog nositelja Andreja Dominića (TK Neptun Osijek) 62 76. Noa Levak pobjedom se protiv Karla Hanzla (TK Varaždin 1181) 60 64 plasirao u polufinale turnira gdje je zaustavljen od pobjednika turnira.

Noa Levak

Vrlo dobar rezultat ostvario je i Paris Posavec koji je zajedno sa Levakom osvojio prve bodove za državnu rang listu dječaka do 12 godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije