Nogometni kup, turnir prvaka, međunarodni turnir, memorijali i obljetnice

Kup natjecanje seniora Međimurskog nogometnog saveza otvorit će u nedjelju od 18:00 sati Bratstvo (P) i Polet (SMnM). U petak 5. kolovoza igrat će Omladinac (M) i Venera, a svi ostali će igrati u nedjelju 7. kolovoza.

Nova nogometna sezona u Međimurju započet će u subotu i nedjelju u Podturnu gdje će se igrati turnir prvaka. U subotu u 16:00 sati igraju Podturen i Hodošan, a nakon njih u 18:00 sati Sloga Štrigova i Sloga Čakovec. U nedjelju u 18:00 sati na rasporedu je finale turnira prvaka.

Ove subote u Čakovcu se igra međunarodni trokut turnir. U 18:00 sati igrat će Zavrč i Heviz, u 19:00 sati Međimurje i Zavrč te na kraju od 20:00 sati Međimurje i Heviz.

Nogometni klub Čukovec 77 organizira 24. memorijalni turnir u čast poginulom hrvatskom vojniku Krešimiru Madiću koji će se održati u subotu i nedjelju na igralištu u Čukovcu. U subotu je prvi dio turnira, u nedjelju susreti za treće i prvo mjesto. U nedjelju od 9:30 sati bit će polaganje cvijeća na spomenik Krešimiru Madiću. U grupi A su ČSK Čehovec, Čukovec 77 i Otok, a u grupi B Mladost Komet Prelog, Draškovec i Drava donji Mihaljevec. Utakmice u grupama se igraju 2x 25 minuta, a u nedjelju 2 x 40 minuta. Raspored za subotu 30. srpnja: 13:30 ČSK – Čukovec, 14:30 Mladost Komet – Draškovec, 15:30 Čukovec – Otok, 16:30 Draškovec – Drava, 17:30 Otok – ČSK, 18:30 Drava – Mladost Komet. Raspored za nedjelju 31. srpnja: 16:00 sati utakmica drugoplasiranih za treće mjesto, 18:30 sati finale prvoplasiranih ekipa u grupama i 20:00 sati podjela pehara najboljim ekipama, najboljem igraču, strijelcu i vrataru.

Ove subote i nedjelje nogometni klub Zasadbreg 77 organizira 15. memorijalni turnir Siniša Patafta. Na turniru će uz domaćina igrati Omladinac Mačkovec, Dinamo Žiškovec i Vučetinec. Od jutarnjih sati se priprema i vol na ražnju, a zabava će biti pod velikim šatorom uz glazbu.

Nogometni klub Mladost Selnica obilježava 50. godišnjicu rada. Svečana sjednica povodom tog jubileja će se održati u subotu u Staroj školi s početkom u 18 sati.

Nogometni klub Galeb Oporovec obilježava 40 godina djelovanja. Od 16:00 sati će se održati svečana skupština, a u 18:00 sati slijedi susret s Graničarom iz Kotoribe, klubom s kojima je odigrana prva utakmica prije četiri desetljeća.

Nogometaši Nedelišća u subotu u 18:00 sati dočekuje Centrometal Macinec, a u nedjelju u isto vrijeme gostuju kod Jalžabeta.

Sigurno tijekom vikenda ima još nogometnih događanja pa ako imate najavu još kojeg turnira ili pripremne utakmice pošaljite nam najavu na zeljko@emedjimurje.hr ili ostavite najavu u komentaru ispod ovog teksta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije