Hrvatske rukometašice bolje i od Francuske, Stela Posavec opet najefikasnija

Treće kolo i treća pobjeda hrvatskih rukometašica na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Rusiji. Ovog puta pobijeđena je Francuska 22:17.


Stela Posavec i drugi puta najefikasija u hrvatskim redovima sa 7 golova od čega su pet bili sedmerci, Paula Posavec postignula je 3 i Nikolina Zadravec 1.


Ovog puta utakmica je bila jednosmjerna gotovo od početka do kraja i nije se igrala dramatična završnica kao u zadnja dva susreta. Naše rukometašice povele su 4:0 uz tri Stelina gola. Poluvrijeme je bilo 11:7.


U nastavku Francuska se vraća na 13:13, no do kraja susreta sigurna igra naših rukometašica za pobjedu 22:17. Hrvatska ima maksimalan učinak od 6 bodova kao i Koreja.



Moramo spomenuti kumulativnu statistiku u prva tri kola za Zrinskice, sestre Stelu i Paulu Posavec. Stela je najefikasnija s 19 golova (9 iz sedmeraca), a odmah do nje je Paula s 18 golova (4 iz sedmerca).


U četvrtak je dan odmora pa slijedi ogled s Tunisom. Tablica grupe B: Koreja i Hrvatska 6, Francuska 4, Brazil 2, Austria i Tunis 0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije