Novi igrači seniorske momčadi NK Polet (SMnM)

Završetkom prethodne natjecateljske sezone seniorska momčad NK Polet Sveti Martin na Muri otišla je na kratki, ali zasluženi odmor. U subotu 2. srpnja bio je dogovoreni ponovni sastanak za nadolazeću sezonu. Prvi dan priprema bio je u stvari samo dogovor oko izgleda daljnjeg tijeka priprema i predstojeće duge natjecateljske sezone.

U subotu je osim kratkog sastanka senioske momčadi bilo i ugodno druženje između članova Upravnog odbora kluba i seniorske momčadi. Odigrala se i revijalna utakmica između miješanih momčadi seniora i upravnog odbora NK Polet. Naravno nije nedostajalo ni hrane niti hladnog pića, a napeto se pratila i četvrtfinalna utakmica s UEFA Europskog prvensta iz Francuske.

Kako je u ovo ljetno vrijeme aktualan prijelazni rok, niti na tom polju Upravni odbor Poleta na čelu s predsjednikom Miroslavom Novinščakom te sportskim direktorom Zoranom Šardijem ne miruje. Trenutno možemo potvrditi dolazak trojice igrača, a niti jedan igrač nije najavio odlazak iz kluba. Uz dva nova igrača u redovima Poleta imamo i jednog povratnika.

Riječ je o napadaču Damiru Čurinu koji se vratio u redove Poleta iz NK Hotiza. On je poznati igrač našim navijačima jer je već nastupao i zabijao za NK Polet te se nadamo da će opet briljirati u crvenom dresu.

Osim njega u klub je iz slovenskog kluba došao i 26-ogodišnji Luka Bobičanec. Za ND Nafta 1903 iz Lendave je nastupao samo u proljetnom djelu sezone, ali mu je to bilo dovoljno da postane najbolji strijelac kluba i osvoji Kup MNZ Lendava. To dovoljno govori o njegovoj kvaliteti i o tome kakvo pojačanje su dobili u redove Poleta.

Treće pojačanje kluba je 30-ogodišnji Alen Herceg. Iskusan igrač koji je između ostalog nastupao i za NK Ivančica (Ivanec), NK Omladinac, MNK Automobili Lončar (Varaždin), NK Strmec, a zatim i u nekim austrijskim klubovima. Dolazi iz austrijskog SV Mischendorf (1. Klasse Süd Burgenland). Zasigurno će svojim znanjem i iskustvom pomoći momčadi.

Početak prvenstva Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin je 21. kolovoza 2016, a trener Stevica Žganec prvi pripremni trening dogovorio je za 9. srpanj, donosi portal NK Polet.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije