Sloboda Slakovec proslavila 55. godišnjicu postojanja

U subotu za Dan državnosti Sloboda Slakovec je u domaćinskoj atmosferi proslavila 55. godišnjicu postojanja. Za navijače i simpatizere priređena su tri revijalna susreta te su svi posjetitelji počašćeni bogračem. U 16:00 sati po vrućem vremenu snage su odmjerili veterani Slobode i Međimurca. Premda gosti nemaju registriranu veteransku momčad, ovo će im biti dodatni poticaj da to učine i da već sljedeće sezone gledamo susjedne derbije i u veteranskoj konkurenciji. Zbog jake vrućine susret je skraćen, a završio je sa prijateljski 2:2.



U 17:15 na gornjem terenu susret su odigrali početnici i limači Slobode sa svojim roditeljima, Mlade snage na kraju su odnijele pobjedu te pokazale da Sloboda ima svijetu budućnost. U 18:00 na glavnom terenu Sloboda Slakovec odmjerila je snage sa bivšim igračima Slobode koji su još uvijek aktivni u seniorskom natjecanju. Premda se radilo o prijateljskom susretu moglo se vidjeti puno kvalitetnih poteza s obje strane, ali na žalost zbog jakog nevremena susret je završio oko 19:00 sati pri rezultatu 3:2 za Slobodu.



Za bivše igrače Slobode nastupali su Dejan Kolar, Željko Kamenar, Goran Mikulan, Goran Hadžić, Ivan Buhanec, Mihael Podvez, Neven Posavec, Saša Treska, Kristijan Dunjko, Boris Vrbanec, Kristijan Hergotić, Martin Begović, Dario Novak, a momčad je vodio Milivoj Goricaj.



Za Slobodu su nastupali Davor Kocijan, Mišel Tkalčec, Tomislav Katanec, Marko Borko, Dino Novak, Nino Cvetković, Ante Begović, Leonardo Hergotić, Denis Srnec, Josip Tkalec, Dražen Petek, Saša Fučko, Izidor Kolarić i Manuel Posavec. Momčad je vodio Stjepan Petek. Susret su sudili Filipčić, Horvat i Pokrivač. Ukupno je podjeljeno više od 120 litara bograča, a ni vjetar i kiša nisu otjerale posjetitelje koji su u 21:00 sat navijali za našu reprezentaciju, donosi portal nk-sloboda.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije