Šesti dječji biciklistički kamp BK Mura Avanture

Šesti dječji biciklistički kamp BK Mura Avanture će se održati u dva termina. Prvi dio kampa od 28. lipnja do 2. srpnja i drugi dio od 30. kolovoza do 3. rujna na sportskim terenima LifeClass Termi Sveti Martin u terminima od 17:00 do 19:00 sati (utorak-petak, subota prema dogovoru).

Kamp je namijenjen svoj djeci koja se žele upoznati s biciklizmom, naučiti voziti bicikl i usavršiti tehniku vožnje bicikla. Cilj kampa je osposobiti polaznike za samostalnu vožnju biciklom.

Nakon inicijalnog testiranja djeca će biti raspoređena u osnovnu, naprednu i natjecateljsku grupu. Treneri i osoblje: Ines Sobočan (osnovna grupa), Mario Sever (natjecateljska grupa), Željko Rob (tehnička podrška) i Sanja Novinščak (prijave). Programski sadržaji kampa izvedeni su iz plana i programa biciklističke sekcije uz verifikaciju Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

Kotizacija iznosi 70,00 kuna (jedan kamp – od 28. lipnja do 2. srpnja) ili 100,00 kuna (oba kampa – od 28. lipnja do 2. srpnja i od 30. kolovoza do 3. rujna). Predprijave su se primale do 24. lipnja. Svaki predprijavljeni sudionik dobiva: majicu, diplomu, stručno trenersko vodstvo, stručno podešavanja bicikla, praktične nagrade, zajedničko jednodnevno kupanje u bazenima Toplica Sveti Martin, sudjelovanje u završnom natjecanju i brojni testovi spretnosti (biciklističko ubrzanje, biciklistički slalom, poligon, staza.), te druga iznenađenja … Info: 099/2501811 (predsjednik Željko Rob), bk-muraavantura.com ili Facebook BK Mura Avantura.

Sudionici Dječjeg kampa i Škole biciklizma Mure Avanture u svim aktivnostima sudjeluju dragovoljno i uz pisani pristanak roditelja, te nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava. Organizator i domaćin ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika prije, za vrijeme i nakon aktivnosti, kao niti za eventualnu štetu nastalu prema sebi ili trećim osobama koja bi proizišla iz sudjelovanja djeteta na kampu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije