BHC Čakovec dečki peti, djevojke šeste u Ivanić Gradu

Još jedan vikend rukometa na pijesku je iza nas. Drugi po redu turnir prvenstva Hrvatske održan je u Ivanić Gradu od 10-12.06. BHC Čakovec predstavio se sa dvije seniorske muške ekipe, te jednom ženskom ekipom.

U subotu se odigralo razigravanje po skupinama. BHC Čakovec 1 je prošao u četvrtfinale, dok druga ekipa BHC Čakovca (juniori) nažalost nisu uspijeli izboriti prolazak dalje.

Ženska ekipa BHC Čakovca, kojima je ovo bio prvi turnir, izborile su četvrtfinale kao 3. u skupini.

Drugog dana turnira, djevojke su u četvrtfinalu izgubile od poljske ekipe Reflex 2:0 u setovima, i na kraju završile šeste. Dečki BHC Čakovca su četvrtfinalnu utakmicu izgubili od ekipe Detono Zagreb, koji su na kraju osvojili turnir. Izgubili su 2:0 u setovima nakon vrlo zanimljive utakmice, te na kraju završili na 5. mjestu.

‘Generalno smo zadovoljni odigranim, no žao nam je što nema juniorskog turnira da se i oni mogu pokazati u pravom svijetlu. Ovako stalno ostaju u sjeni, jer su mladi i još uvijek nemaju toliko iskustva kao sve ove seniorske ekipe koje igraju zajedno već nekoliko godina. Drago nam je i da smo uspjeli skupiti žensku ekipu, nakon dvije godine, i s obzirom da im je ovo prvi turnir i susret sa rukometom na pijesku, jako smo zadovoljni njihovim nastupom i rezultatom.’ – rekli su iz BHC Čakovec

Za BHC Čakovec 1 igrali su: Benjamin Kovačević, Alen Lacić, Martin Bralić, Tibor Tkalčec, Luka Bašek, Filip Munđar, Fabijan Farkaš, Jurica Potočnjak, Filip Goričanec i Karlo Korent. Ekipu je vodio Matej Sošić.

Za BHC Čakovec 2 (juniori) igrali su: David Štefulj, Nikola Marciuš, Luka Čapalija, Mateo Hozjan, Karlo Kranjec, Marko Bašek, Luka Lukman, Bruno Dvanajščak . Ekipu je vodio Tibor Tkalčec.

Za žensku ekpiu BHC Čakovca igrale su: Katarina Kovačević, Dora Pajić, Ena Car, Tijana Tkalčec, Laura Majer i Barbara Sučec. Ekipu je vodio Karlo Korent.

BHC Čakovec očekuje još jedan, završni, turnir prvenstva Hrvatske u Zagrebu od 17-19.06. Sretno svima i nadamo se da će se i iz Zagreba vratiti sa dobrim vjestima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije