Počinje nogometni ljetni prijelazni rok

Završetkom nogometne sezone od danas 15. lipnja počinje prijelazni ljetni rok koji traje do 31. srpnja na recipis, a od 1. kolovoza do 15. listopada moguć je uz istupnicu.

U zadnjem kolu izrečene su i dvije novčane kazne. NK Sokol Vratišinec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna zbog bacanja bengalki u teren za igru od strane gledatelja na utakmici igranoj u Svetoj Mariji.

NK Dubrava Sivica kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna zbog nedolaska limača na odigravanje utakmice u Strahoninec.

U prvom susretu završnice veterana Trnava je pobijedila Omladinac (NSR) 2:1. Druga utakmica igra se 21. lipnja (utorak) u 18 sati.

Pozivaju se kandidati koji žele biti trener C da se što prije prijave za školovanje u kancelariju MNS na telefon 328-802.

Treneri koji još nisu podigli svoje formalizirane diplome, iste mogu podići u kancelariji MNS. Treneri koji nisu obavili formalizaciju svojih C diploma, a predali su dokumentaciju ista će se održati 20.06.2016. (ponedjeljak) u Varaždinu, Zagrebačka 91 (prostorije ŽNS Varaždin). Cijena formalizacije je 50 kuna.

Obavještavaju se sve postojeće Nogometne škole i nogometne škole u formiranju da je krajnji rok za prijavu novo osnovane lige mladih 20.06.2016.Svi zaninteresirani za igranje kvalitetnih liga U-10, U-12 i U-14 kao i kvalitetne lige početnika i juniora moraju se obavezno prijaviti do gore navedenog roka. Za sve dodatne informacije javiti se instruktoru MNS Dragutinu Naranđi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije