BHC Čakovec osvojio 3. mjesto, juniori odlično odigrali turnir prvijenac

Čakovec je proteklog vikenda 04.-05.06 bio domaćin prvog turnira Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku na kojem je sudjelovalo devet ekipa u muškoj i četiri ekipe u ženskoj konkurenciji.

U subotu prvog dana turnira odigralo se razigravanje po skupinama. BHC Čakovec je kao 3.u svojoj skupini prošao u četvrtfinale, dok juniori BHC Čakovca, koji su na ovom turniru nastupili u seniorskoj konkurenciji, nažalost nisu uspijeli izboriti prolazak dalje. No, iako su ispali odmah u prvom krugu juniori BHC Čakovca pokupili su daleko najviše simpatija gledatelja na turniru.

Drugog dana turnira, BHC Čakovec odnio je pobjedu u četvrtfinalu protiv ekipe BHC Sesvete (2:1, nakon raspucavanja). U polufinalu susreli su se sa ekipom Detono, aktualnim prvacima Hrvatske i ekipom koja je na kraju osvojia turnir Čakovec open. Izgubili su 2:0 u setovima nakon vrlo napete utakmice, te ušli u borbu za 3.mjesto.

U utakmici za treće mjesto uspješno su savladali ekipu Sokol s 2:0 u setovima. Golman ekipe BHC Čakovec Benjamin Kovačević proglašen je najboljim golman turnira.

Sve ekipe pohvalile su dobru organizaciju turnira, a brojni posjetitelji uživali u atraktivnostima koje donosi ovaj sport.

“Sretni smo jer prošle sezone nismo uspjeli osvojiti niti jedno od prva tri mjesta u Prvenstvu Hrvatske, a i ovo treće mjesto nam je posebno drago s obzirom da smo ga osvojili na domaćem terenu pred našom publikom. Čekaju nas još dva vikenda na turnirima prvenstva hrvatske i nadamo se najboljem.

Zahvaljujemo se Gradskim bazenima Marije Ružić na velikoj pomoći u organizaciji turnira, plesnom studiu Korak na suradnji, te sponzorima: Euroherc osiguranje, ATON d.o.o, Caffe bar Zrinski, Tutis d.o.o., Vuplast d.o.o., Girus d.o.o., Štikma d.o.o., Verso d.o.o., Međimurka BS i svim ostalima koji su na bilo koji način doprinjeli i pomogli u odličnoj organizaciji turnira.”

Za BHC Čakovec igrali su: Benjamin Kovačević, Nikola Marciuš, Martin Bralić, Tibor Tkalčec, Luka Bašek, Deni Slaviček, Fabijan Farkaš, Jurica Potočnjak, Filip Goričanec i Karlo Korent, ekipu su vodili Matej Sošić i Jurica Lovrek.

Za BHC Čakovec 2 (juniori) igrali su: David Štefulj, Luka Čapalija, Mateo Hozjan, Filip Munđar, Karlo Kranjec, Erik Horvat, Marko Bašek, Luka Lukman, Bruno Dvanajščak i Filip Gradiščaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije