Noa Vresk drugi na 2. TOP-12 mlađih kadeta Hrvatske u stolnom tenisu

Turnirima TOP-12 za mlađe kadete i mlađe kadetkinje te juniore i juniorke, odigranima u subotu i nedjelju, službeno je završena domaća stolnoteniska sezona. Mlađi kadeti igrali su u Mihovljanu, a unatoč nenastupanju čak devetorice igrača iz prvih dvanaest s rang liste gledali smo interesantan turnir.

U tako oslabljenom sastavu uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Bruno Petek iz zagrebačkoga TIS Ritma, najbolje rangirani od prijavljenih, koji je dobio svih jedanaest protivnika. Očekivalo se da će ga pokušati ugroziti domaća nada Noa Vresk, koji je u konačnici bio drugi, ali je izgubio čak tri partije, posljednju u pet setova i protiv Brune, propustivši pritom vodstvo od 9:7 u odlučujućem, petom setu.

Za poredak na ostale pozicije vodile su se žestoke borbe pa je o trećem mjestu odlučivao rezultat međusobnoga susreta između Leona Milaka iz MGK Drave Žabnik i Roka Metera iz zagrebačke Mladosti u kojemu je bolji bio Leon što mu je donijelo broncu, a rezultati međusobnih susreta odlučivali su i o plasmanima od petoga do sedmog te na deseto i jedanaesto mjesto.

Odličnu organizaciju predvodili su tajnik Mihovljana Robert Mikac i glavni sudac i delegat Mladen Vidović, koji su trojici prvoplasiranih uručili pokale, prvo plasiranom Bruni Peteku i ručni sat, poklon glavnoga sponzora turnira Optike Briljant. Svi igrači dobili su i prigodne poklone sponzora, a ukupan dojam su dobrim suđenjem dopunili i suci Dominik Toplek, Lovro Varga i Marko Vresk.

Poredak: 1. Bruno Petek (TIS Ritmo) 11/0, 2. Noa Vresk (Mihovljan) 8/3, 3. Leon Milak (MGK Drava) 7/4, 4. Roko Meter (Mladost Zagreb) 7/4, 5. Karlo Benković (MLZ) 6/5, 6. Ivan Ščuric (Bjelovar) 6/5, 7. Luka Zlatkov (Dugo Selo) 6/5, 8. Timi Maslić (MGK Drava) 5/6, 9. Filip Golubić (Samobor) 4/7, 10. Borna Petek (TIS Ritmo) 3/8, 11. Andi Smolčić (Velika Gorica Stanfar) 3/8, 12. Hrvoje Martinec (Zabok) 0/11.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije