Mladen Kodba od sedmog mjesta do bronce u Varaždinu

Protekle nedjelje streličarski klub Cekin iz Varaždina bio je domaćin međunarodnog turnira na kojem je nastupilo 67 streličara iz Slovenije i Hrvatske. Na odličnom terenu stadiona Sloboda streličari su imali izvrsne uvijete za ostvariti dobre rezultate. Iz SK Katarina Zrinski Čakovec na ovom turniru nastupilo je 16 natjecatelja, a osvojili su 9 medalja.

U stilu standardnog luka među dječacima do 12 godina odlično je pucao Štefan Granatir koji je bio koncentriran čitav turnir i na kraju uz osobni rekord osvaja zlatnu medalju. Ivan Posavec osvojio je srebrnu medalju, a Vid Muškinja osvaja brončanu medalju. Među dječacima do 14 godina Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju, a Karlo Flajšer osvaja srebrnu medalju. Među veteranima Stijepan Oehler osvojio je srebrnu medalju.

U stilu složenog luka Krunoslav Sušec osvojio je zlatnu medalju u kategoriji kadeta. U stilu goli luk među seniorkama Mija Mance osvojila je zlatnu medalju.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 14 godina Jan Miljan osvojio je brončanu medalju, Ivo Maček zauzeo je četvrto mjesto, a Krešo Vurušić zauzima peto mjesto. Među veteranima Božidar Vurušić zauzeo je četvrto mjesto. U konkurenciji seniora finalne borbe jako dobro pucao je Mladen Kodba koji je nakon kvalifikacija bio sedmi, ali na kraju je uspio osvojiti brončanu medalju. Krešimir Štrukelj je bio drugi u kvalifikacijskom dijelu, ali nakon finalnih borbi zauzeo je peto mjesto. Tihomir Miljan na kraju zauzima deveto mjesto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije