Domaćin mora pobijediti, gosti ne smiju izgubiti

Dva kola prije kraja prvenstva 1. međimurske nogometne lige prvak je poznat, a to je čakovečka Sloga, donji dio je jako zamršen i s obzirom da se može desiti da čak četiri ekipe ispadnu dosta klubova je u nezgodnoj situaciji. Tako je jedan od tih i Kraljevčan 38 koji na svom travnjaku ugošćuje Dinamo iz Domašinca koji si je zakomplicirao situaciju tek remijem protiv Slobode iz Mihovljana. Domaćin jednostavno mora pobijediti, dok pak gosti ne smiju izgubiti, stoga će utakmica koja se igra u nedjelju zasigurno biti neizvjesna i uzbudljiva. Suci su P. Kolarić, Radek, Kedmenec ,delegat Vuk.

U subotu Sloga na proslavi naslova prvaka ugošćuje kvalitetni Omladinac iz Novog Sela Rok. Utakmicu sude Filipić, Brljak, D. Sukanec, delegat je Krhač.

Polet se u utakmici s Trnavom iz Goričana želi od svojih navijača oprostiti pobjedom u utakmici u kojoj je favorit. Sudit će D. Aldić, Tuksar, D. Hrustek, delegat Križarić.

Mladost u Palinovcu ugošćuje imenjaka Mladost iz Svete Marije u susretu u kojemu će suditi Tomičić, Ž. Novak, Čižmešija, Štefanac.

U nedjelju Jedinstvo u Gornjem Mihaljevcu igra s BSK-om iz Belice koji je u teškoj situaciji i trebao bi pobijediti, ali domaćin je kvalitetna ekipa i favorit je ove utakmice koju sude Đurđek, Fažon, Bašek, delegat Lesjak.

Sokol igra s Mladost iz Ivanovca i pokušat će ostvariti povoljan rezultat, mada su gosti favoriti u utakmici koju sude Velđi, Lukačić, F. Aldić, delegat Mesarić.

Sloboda (M) nakon boda u Domašincu pokušat će zaustaviti Galeb koji šest kola nije izgubio i favorit je u ovoj utakmici koju sude Zobec, Čurila, Mihalić, delegat M.Horvat.ž

Dinamo (P) – Spartak igraju susjedski derbi u kojemu će pravdu dijeliti Juras, Brljak, Balić, Šoltić. Utakmice se igraju s početkom u 17:30 sati.

Zbog treće opomene pravo nastupa u sljedećem kolu nemaju:
SOKOL – Alen Horvat, Andrej Leich
MLADOST (Pal.) – Marko Možek
JEDINSTVO (GM) – Dejan Miko
TRNAVA – Tomislav Markušić
SLOGA (Č) – Mario Sečan, Filip Murković
POLET (P) – Emanuel Varga, Neven Krištofić

Kazna isključenom igraču: MLADOST (Pal.) – Dino Novak jedna utakmica

Lista strijelaca
35 zgoditaka – Ivan Fučko (Sloga Č)
27 zgoditaka – Stjepan Krznar (Dinamo D)
22 zgoditka – Mišo Palfi (Polet P)
21 zgoditak – Tomica Mlinarec (Trnava)
20 zgoditaka – Siniša Baksa (Polet P), Nino Patafta (Mladost I)
19 zgoditaka – Davor Štrok (Mladost SM)
16 zgoditaka – Krunoslav Frančić (BSK)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije