Održano 3. kolo Međimurske lige strijelaca u Nedelišću

Nedjelja 29. svibnja osvanula je sunčana, lovačko strelište u Nedelišću “zbegecano” je dočekalo lovce strijelce da svojim vještinama pokažu tko to ima mirnu ruku i oštro oko. Nakon nastupa četrnaest ekipa u Nedelišću poredci i pobjede skoro identične onima iz prijašnjeg kola.

Marinko Sambolek uz nagrade


L.D. Fazan Draškovec pobjednik je kola i učvrstio se na prvoj poziciji, treći puta uzastopce strijelci Šljuke zauzeli su drugo mjesto i na tablici su drugi. Ekipno treće mjesto na natjecanju u Nedelišću zauzeli su strijelci L.D. Fazan iz Donje Dubrave.

Pobjednik kola Vladimir Slaviček


U pojedinačnoj konkurenciji bilo je puno neizvjesnije iz razloga što je četvero strijelaca pogodilo po četrnaest glinenih golubova. Nakon raspucavanja pobjednik kola postao je Vladimir Slaviček iz L.D. Fazan Draškovec, na drugo mjesto plasirao se Mladen Srnec iz L.D. Fazan Donja Dubrava, a treći je bio Dražen Grabant iz L.D. Šljuka Gornji Mihaljevec.

>>> Rezultati 3. kolo

U nedjelju, 5. lipnja pozvani ste na natjecanje u Palovec kod domaćina kola L.D. Prepelice Mala Subotica, donosi portal medjimurskilovci.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije