Međimurju finale kupa, Međimurec ogorčen s razlogom?

>> Međimurju finale kupa, Međimurec ogorčen s razlogom?

U finalu međimurskog nogometnog kupa Međimurje je na stadionu Mladosti pred oko 800 gledatelja pobijedilo Međimurec 3:1 te je ukupnim rezultatom 3:2 osvojilo nogometni kup. Susret će ostati obilježen 82. minutom kada je za Međimurje označen kazneni udarac zbog čega su gosti ostali ogorčeni.



Međimurje je dobro otvorilo susret i u prvoj minuti Pintarić ima dobru prigodu, no puca preko gola. Iako su Čakovčani dominirali, Međimurec se mudro postavio i vrlo opsano prijetio iz brzih kontri i polukontri i prekida. U 22. minuti prijete gosti, Šafarić krajnjim naporom preusmjerava loptu u korner.



U 24. minuti Međimurje dolazi u vodstvo. Pintarić asistira Petroviću koji sam izlazi ispred gostujućeg vratara Prekupca i prizemnim udarcem šalje loptu u mrežu za 1:0.


U 27. minuti gosti traže kazneni udarac nakon starta na Kregaru, sudac se nije oglasio.


U 28. minuti greška domaćeg kapetana Šafarića. Međimurec juri u kontru s dva igrača, a u obrani je samo jedan Čakovčanin. Kregar dobiva loptu ispred Šafarića, no vrlo loše ju zahvaća. Na poluvremenu je 1:0.


U 50. minuti Šimek šalje dijagonalu s lijeve na desnu stranu, dva igrača Međimurja ju pokušavaju preusmjeriti u go, ali ne uspijevaju. U 55. minuti je 2:0. Golik šalje loptu na Šimeka koji ju primiruje na vrhu kaznenog prostora i pravom bombom ju smješta u gol pored nemoćnog vratara.



U 67. minuti prijeti za Međimurec Darjan Treska. Sam izlazi ispred vratara, no loše reagira i lopta odlazi pored gola. U 72. minuti Međimurec smanjuje na 2:1. Na ubačaj iz kornera najbolje reagira Kregar i glavom šalje loptu u mrežu na veliko veselje brojnih gostujućih navijača.


Minuta o kojoj će se još govoriti je 82. Golik šalje loptu u kazneni prostor prema Šimeku koji ju želi primiriti, no srušen je s leđa i glavni sudac Kolarić koji je bio u blizini odmah pokazuje na najstrožu kaznu. Lopta je prošla dalje, a mnogi su ostali zatečeni sučevom odlukom smatrajući jednostavno da Šimek nije primirio loptu.


Nakon susreta Šimek nam je rekao: ‘Htio sam primiriti loptu i srušen sam s leđa, radilo se o kaznenom udarcu.’ Gostujuća publika se nije s tim složila, bilo je puno negodovanja i povika ‘lopovi’.


Matija Kristić bio je siguran realizator za 3:1. U 85. minuti Petrović sam kreće prema vrataru, ruši ga Bestijanić kao posljednji igrač i za to dobiva drugi žuti karton pa Čakovčani imaju igrača više. Do kraja susreta bez golova uz puno nervoze i razmirica igrača, ali rezultat se nije promijenio i Međimurje je osvojilo kup. Gosti su otišli kući ogorčeni smatrajući da su oštećeni u više navrata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije