Vatrene u Golferu pohodio biskup Josip Mrzljak

Varaždinski biskup monsinjor Josip Mrzljak, jučer (utorak) je posjetio Hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja se u Svetom Martinu na Muri priprema za europsko nogometno prvenstvo koje će se igrati u Francuskoj.

>>> Još jednom pozdravite Vatrene u Svetom Martinu na Muri

Biskup je ‘Vatrene’ pohodio u Toplicama Sveti Martin gdje oni provode vrijeme prije i poslije treninga i odakle će u petak krenuti na odigravanje pripremne utakmice s Moldavijom u Koprivnici.

U hotelu ‘Golfer’ biskupa su dočekali svi reprezentativci, a riječi dobrodošlice u svoje ime, ime reprezentativaca i Stručnog stožera te Davora Šukera, predsjednika HNS-a izrekao mu je izbornik Ante Čačić, koji je biskupu predao majicu s potpisima svih igrača i članova ‘Stručnog stožera’ Hrvatske nogometne reprezentacije.

Biskup je kazao kako je radostan što se ‘Vatreni’ pripremaju u ovom dijelu Hrvatske, gdje su ljudi na prvom treningu ali i svakom koraku pokazali koliko ih vole.

– Pratim sport i nogomet, a reprezentacija je ta koja ime Hrvatske prenosi svijetom. Vi možete puno učiniti za Hrvatsku i poglavito za mlade kojima ste uzori, a svi ćemo vas pratiti na prvenstvu u Francuskoj. Želim vam svako dobro i vjerujem kako vam ovo nije zadnji posjet Međimurju, kazao je biskup.

S njime su ‘Vatrene’ pohodili i domaći župnik velečasni Ivan Herceg i svetomartinski općinski načelnik Franjo Makovec, koji su isto tako reprezentativcima poželjeli uspjeh u Francuskoj.

Pripreme ‘Vatreni’ odvijaju se prema planu, a četvrtak je dan ponovnog spektakla na igralištu NK ‘Poleta’ gdje će reprezentativci prigodnom utakmicom Svetom Martinu na Muri i Međimurju zahvaliti za ljubav i poštovanje prema njima i reprezentaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije