Stiže Ćorluka, Rakitić s Barcelonom obranio i trofej Kupa kralja

>> Stiže Ćorluka, Rakitić s Barcelonom obranio i trofej Kupa kralja

Hrvatska je reprezentacija u fenomenalnom ugođaju odradila nedjeljni otvoreni trening u Sv. Martinu na Muri. Nakon okupljanja u Zagrebu u petak, Vatreni su u nedjelju stigli u Sv. Martin na Muri, gdje će boraviti do kraja tjedna, odnosno utakmice s Moldovom u Koprivnici 27. svibnja te odlaska u Rovinj.



U Sv. Martinu na Muri vrlo su srdačno dočekani od svojih domaćina, kao i od mnogobrojnih navijača koji su pohodili otvoreni trening izabranika Ante Čačića u poslijepodnevnim satima.



Izvrsnu je atmosferu stvorilo više od 3 500 gledatelja koji su pratili vježbanje svih nogometaša koje izbornik Čačić u ovom trenutku ima na raspolaganju.



U ponedjeljak će se nacionalnoj selekciji pridružiti i branič moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka, donosi portal HNS-a.

Rakitić s Barcelonom obranio i trofej Kupa kralja

Nakon što je obranila ligašku titulu, Barcelona je u nedjelju pobjedom nad Sevillom obranila i naslov pobjednika španjolskog Kupa, Cope del Rey. U prvih 90 minuta pogodaka nije bilo, da bi Alba u sedmoj minuti produžetaka zatresao mrežu za 1:0. Konačnih 2:0 za Barcelonu postigao je Neymar u samoj završnici dvoboja.


Veznjak Vatrenih i bivši kapetan Seville Ivan Rakitić utakmicu je započeo u početnoj postavi Barcelone, a nakon Mascheranovog isključenja krajem prvog dijela, Rakitić je na poluvremenu napustio igru kako bi na teren ušao Mathieu. U sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena isključen je Sevillin Argentinac Banega, da bi nekoliko minuta prije isteka produžetaka teren zbog crvenog kartona morao napustiti i Carrico, donosi portal HNS-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije