Komentar nedjeljnog kola: Lijepo vrijeme i raspoloženi strijelci

Međimurec je u Dunjkovcu – Pretetincu pobijedio Mladost Komet 2:1. Gosti su poveli golom Tišljarića u 25. minuti, a na 1:1 vraća Vabec u 32. minuti iz kaznenog udarca. U drugom dijelu gol Piškora u 50. minuti za domaću pobjedu i dobru najavu finala kupa u srijedu od 17:30 sati protiv Međimurja.

Domaće bodove upisao je i Zelengaj protiv Centrometala 1:0, dok su u ostalim susretima slavili gosti. Graničar je poražen od Slobode 1:2, Plitvica od Rudara 1:2, Novi Marof od Nedelišća 1:2 i Pušćine od Naprijeda 3:4.

Sada su na začelju Naprijed, Centrometal i Graničar s 25 bodova, dok klubovi ispred njih Zelengaj i Plitvica imaju po 32 boda. Kako su samo tri kola do kraja sve je izvjesnije da iz lige ispadaju međimurski klubovi.

MŽNL: subota Polet – Zadrugar 0:1, nedjelja Međimurec – Mladost Komet 2:1, Graničar – Sloboda 1:2, Plitvica – Rudar 2:3, Zelengaj – Centrometal 1:0, Novi Marof – Nedelišće 1:2 i Pušćine – Naprijed 3:4.

1. ŽNL: Gotujući bodovi Trnavi, Mladosti (SM) i Galebu

U Pribislavcu sigurna pobjeda Poleta nad BSK-om 4:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Sokol je u golijadi poražen od Trnave 4:6. Poluvrijeme je bilo čak 0:5.

Kraljevčan je sa svim golovima u prvom dijelu pobijedio Mladost (I) 2:1. Poraz Slobode (M) od Mladost (SM) 0:3 s jednim golom u prvom dijelu i dva u nastavku. Dinamo Palovec je pobijedio imenjaka iz Domašinca 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Poraz Spartaka od Galeba 0:1 golom u drugom poluvremenu.

1. ŽNL: subota Mladost (Palinovec) – Omladinac (Novo Selo Rok) 2:0, Sloga (Čakovec) – Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) 3:1, Polet (Pribislavec) – BSK 3:1, Sokol – Trnava 4:6, Kraljevčan 38 – Mladost (Ivanovec) 2:1, Sloboda (Mihovljan) – Mladost (Sveta Marija) 0:3, Dinamo (Palovec) – Dinamo (Domašinec) 3:1, Spartak – Galeb 0:1.

2. ŽNL skupina A: Gostujuća petarda Borca iz Turčišća

U Mačkovcu pobjeda Omladinca nad Vidovčanom 2:0 s jednim golom u svakom dijelu za mirniju završnicu prvenstva i želju kluba da se iduće godine nađe u skupini B. Omladinac (DS) pobijedio je Jedinstvo (NSnD) 3:0 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku.

Otok je u derbiju začelja došao do druge prvenstvene pobjede pobijedivši Draškovec 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:1. Lider Croatia bolja od Bratstva (SV) 4:0 s jednim golom u prvom dijelu i tri u nastavku.

Poraz Drave (DM) od Dubravčana 0:4 s dva gola u svakom poluvremenu. ČSK je poražen od Strahoninca također 0:4 s tri gola u prvom dijelu i jednim u nastavku. Još je teže kod kuće poražena Budućnost (M) od Borca (T) 0:5. U prvom dijelu pala su tri gola i još dva u drugom poluvremenu.

2. ŽNL skupina A: subota Hodošan – Dubrava 3:1, nedjelja Omladinac (Mačkovec) – Vidovčan 2:0, Omladinac (Držimurec Strelec) – Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) 3:0, Otok – Draškovec 3:2, Croatia – Bratstvo (Savska Ves) 4:0, Drava (Donji Mihaljevec) – Dubravčan 0:4, ČSK – Strahoninec 0:4, Budućnost (Miklavec) – Borac (Turčišće) 0:5 .

2. ŽNL skupina B: Brezovčani zaustavili lidera, devetka Zasadbrega

U Brezju je Hajduk u derbiju kola bio bolji od lidera Pobjede 3:0 sa svim golovima u drugom dijelu. Zasadbreg je demoliorao Trnovec 9:1, a uvjerljiva je bila i Sloga (Š) protiv Hajduka (Š) 7:2.

Brezovčani tricom ispratili lidera Pobjedu


Plavi su u Peklenici pobijedili Napredak 5:0 s tri gola u prvom dijelu i dva u nastavku. Zebanec je golom u drugom dijelu pobijedio Vučetinec 1:0.

2. ŽNL skupina B: subota Donji Koncovčak – Venera 1:3, Bratstvo (J) – Mura 4:3, Plavi (Peklenica) – Napredak 5:0, Sloga (Štrigova) – Hajduk (Štrukovec) 7:2, Hajduk (Brezje) – Pobjeda 3:0, Zebanec – Vučetinec 1:0, Zasadbreg 77 – Trnovec 9:1.

3. ŽNL: Podturen siguran u gostima

Lider Podturen slavio je kod Borca (DH) 5:1. Poluvrijeme je bilo 1:1. U Podbrestu pobjeda Budućnosti nad Bratstvom (P) 5:1 nakon što je poluvrijeme bilo 1:0.

Parag je poražen od Torpeda 1:6. Poluvrijeme je bilo 1:5. Jadran je porazio Dinamo (Ž) 2:1. Na poluvremenu je bilo minimalnih 1:0. U Dekanovcu pobjeda Mladosti nad Mladosti (S) 2:0 s golom u svakom poluvremenu.

3. ŽNL: nedjelja Borac (Donji Hrašćan) – Podturen 1:5, Budućnost (Podbrest) – Bratstvo (Preseka) 5:1, Parag – Torpedo 1:6 /igralo se u Križovcu/, Jadran – Dinamo (Žiškovec) 2:1, Mladost (Dekanovec) – Mladost (Selnica) 2:0. Drava (Kuršanec) i Radnički bili su slobodni.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije