4. biciklistička velika nagrada grada Čakovca

Četvrtu godinu za redom Biciklistički klub PULS organizira Veliku nagradu grada Čakovca, koja se uz utrke licenciranih biciklista sastoji i od utrke građana. U sklopu 4. VN grada Čakovca 29. svibnja održat će se i utrka građana na kojoj pravo nastupa imaju samo biciklisti koji nisu licencirani. To je utrka predviđena za rekreativne bicikliste.

Utrka je kružna, krug je duljine 2 kilometra, a građani će voziti 5 krugova – ukupno 10 km. Građani će biti podijeljeni u dvije kategorije: muškarci i žene. Dozvoljeno je nastupati na svim vrstama bicikala, osim na biciklima sa nekim oblikom motornog pogona. Obavezno je nošenje zaštitne biciklističke kacige. Svi sudionici ovu utrku voze na vlastitu odgovornost. BK PULS ne preuzima odgovornost za eventualne nezgode ili štete koje se mogu desiti natjecateljima ili trećim osobama.

Nakon utrke BK PULS u suradnji s restoranom SHAMPER priređuje domjenak i podjelu nagrada u atriju Staroga grada Zrinski, gdje će za sve sudionike osoblje restorana SHAMPER pripremiti prigodan obrok od sastojaka uzgojenih u eko proizvodnji na međimurskim pašnjacima i poljima.

Startnina za ovu utrku iznosi 40,00 kuna. Pretprijava je važeća ukoliko su svi podaci ispravni te je izvršena uplata. Pretprijave su otvorene do 28. svibnja do podneva. Prijaviti se možete i na dan utrke 29. svibnja zaključno jedan sat prije starta utrke. Startnina na dan utrke iznosi 60 kn.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije