Kišno kolo okupilo 117 trkača

>> Kišno kolo okupilo 117 trkača

Kišno i tmurno vrijeme obilježilo je 4. kolo kros lige Globetka na kojem se unatoč takvim, ne baš primamljivim uvjetima, okupilo 117 trkača. U ovom kolu drugu ovogodišnju pobjedu na 7,8 km ostvario je Ivan Čorba iz Varaždina, a također po drugi put na ovoj dionici slavila je Mirela Turk iz Murskog Središća.





Tome su pridonijela i dva čakovečka kafića, Finimo bar koji je nakon utrke sve sudionike počastio pićem, te Kuda bar koji ih je počastio besplatnom kavom.

Poredak nakon prva četiri kola nije se promijenio pa su u vodstvu ostali na 7,8 km Danijela Krobot i Darko Pleh, a na 3,6 km Ana Dobša i Lovro Žbulj. Iduće 5. kolo održat će se u utorak 14. lipnja s početkom u 19 sati.



10. jubilarna Utrka grada Čakovca

U svibnju nas u Čakovcu očekuje i najznačjnija utrka u organizaciji AK Međimurje koja u 2016. godini doživljava svojevrsni jubilej. Naime, utrka je u ovom obliku započeta 2007. godine i ove godine održat će se 10. puta zaredom. Termin za utrku koja se trči u samom centru i održava u sklopu Dana Grada Čakovca je srijeda 25. svibnja s početkom u 18 sati, a aplikacija za on-line prijavu bit će objavljena uskoro.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije