Pjeskaši iz BHC Čakovec peti na Jarun Cup-u 2016.

Klub rukometa na pijesku BHC Čakovec, solidno je otvorio sezonu osvojivši 5.mjesto na prvom ovogodišnjem međunarodnom turniru Jarun Cup 2016. Na turniru je sudjelovalo 20 ekipa iz Hrvatske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Poljske, Srbije te Švicarske.

Turnir su u subotu rano ujutro otvorili sa dvije pobjede, prvu pobjedu su ostvarili protiv Lloret beach Espana, a drugu protiv nizozemske ekipe Camelot, obje sa 2:0 u setovima.

Nakon toga, nažalost, uslijedio je tijesan poraz od domaće ekipe BHC Dubrava, no dečki su to ubrzo popravili pobjedom od 2:0 nad ekipom DUTCH U18 1 iz Nizozemske, čime su i završili prvi kvalifikacijski dan, te osigurali prolazak dalje.

U nedjelju, koja ih je dočekala sa kišom, nakon početnog poraza protiv ekipe Sesveta (0:2 u setovima) i kratke pauze, odigrali su utakmicu protiv ekipa White boys sa rezultatom 2:1 za Čakovec. U borbi za 5 mjesto, unatoč lošim vremenskim uvjetima, odnijeli su pobjedu nad ekipom Chemo profili Zagreb 2:0 u setovima, čime su osvojili i prvih 199 bodova na EBT ljestvici.

Za BHC Čakovec igrali su: Alen Lacić, Filip Goričanec, Jurica Potočnjak, Martin Bralić, Tibor Tkalčec, Luka Bašek, Nikola Vuković, Fabijan Farkaš, Deni Slaviček i Karlo Korent te u ulozi trenera Jurica Lovrek.

Pripreme za turnir koji će se održati u Čakovcu od 3. do 6. lipnja već su u punom tijeku.

“Nadamo se samo da ćemo imati dobro i sunčano vrijeme kako bi mogli odraditi što više treninga i što bolje se pripremiti. Očekujemo dobre ekipe i dobre utakmice sva tri dana, pa stoga pozivamo sve da dođu i pogledaju ovaj atraktivni sport, te se malo bolje upoznaju sa rukometom na pijesku. ” – rekli su igrači BHC-a Čakovec

Svi zajedno držimo fige da ih vrijeme posluži. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije