U velikom finalu kupa Međimurec i Međimurje

Nogometni klubovi Međimurec Dunjkovec – Pretetinec i Međimurje Čakovec finalisti su seniorskog nogometnog kupa. U uzvratnim susretima gostujućim su pobjedama Međimurec i Međimurje potvrdili pobjede iz prvih susreta.

U Palinovcu je Mladost poražena od Međimurca 1:2. Prvi dio je završio bez golova. Golovima Bestijanića i Treske poveli su gosti, a za domaćine je smanjio Vadlja. Veliko slavlje za igrače i navijače Međimurca koji su se s ukupnih 7:2 plasirali u prvo i povijesno finale kupa za Međimurec. U večernjim satima slavlje se nastavlja uz tamburaše.

Nedelišće – Međimurje


U Nedelišću poraz domaćina od Međimurja 1:2. Prvi dio bez golova. U nastavku prigodu ima Šafarić iz kaznenog udaca dovesti goste u vodstvo, no od toga ništa. Marčec dovodi domaćina u vodstvo, no golovima Režića i Petrovića Međimurje preokreće rezultat za pobjedu 1:2. Međimurje s ukupnih 7:1 zasluženo prolazi u finale.

Iz Međimurskog nogometnog saveza pozivaju predstavnike klubova na izvlačenje domaćinstva kup utakmica u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u petak 6. svibnja s početkom u 12 sati u prostoriji MNS u Čakovcu.

Kod juniora polufinala Međimurje – Plavi (Peklenica) i Drava (Donji Mihaljevec) – Spartak odigrat će se u srijedu 11. svibnja od 17:30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije