Mogu li Palinovčani ili Nedelišće do velikog preokreta?

U uzvratnim susretima polufinala kupa Međimurskog nogometnog saveza u srijedu u 17:00 sati igraju Nedelišće – Međimurje i Mladost Palinovec – Međimurec.

Nedelišće je u prvom susretu u Čakovcu stradalo 5:0. Nakon takvog rezultata sve osim prolaska Međimurja u finale bilo bi veliko iznenađenje, no sigurno niti Nedelišće ne želi biti poraženo kod kuće.

Petarda Međimurja u prvom susretu u Čakovcu

U Palinovcu će Mladost pokušati također uloviti veliko iznenađenje i nadoknaditi poraz iz prvog susreta 5:1. Međimurec se prošle godine opekao kad je imao prednost protiv Nedelišća 4:1 pa su bili u uzvratu poraženi 3:0 te će u ovom susretu sigurno pristupati maksimalno angažirano da drugu godinu za redom ne propuste veliku prednost s domaćeg terena.


Realno je za očekivati da će u finalu igrati Međimurje i Međimurec, no već smo vidjeli razne lude preokrete u kup susretima pa zato uzvratne utakmice nitko ne smije olako shvatiti, pogotovo ako se nekome otvori u prvih dvadesetak minuta i postigne dva ili tri gola na početni juriš, a tada je do kraja susreta sve moguće…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije